Fem Pilota - Capçalera

El Campello avança amb passos discrets a la Lliga de Llargues

Ratlles

Dimas Kruithof / El Campello.

L'equip capitanejat per Martines va cada vegada a més i, amb dues partides menys que la resta dels seus rivals (excepte La Vila i Parcent), ja ha aconseguit el quart lloc en la classificació. A més a més, té opcions de posar-se tercer, a un punt dels líders, Sella i Benidorm, si aconsegueix 6 punts en les dues partides que té ajornades (que són, precisament, davant Parcent i La Vila).  Esta jornada l'ha jugada a casa, on s'ha enfrontat a l'equip de Parcent, tercer classificat, amb qui encara no havia pogut jugar esta temporada, ja que la partida que els havia d'enfrontar, al carrer de Parcent, va ser ajornada a causa de la Copa Generalitat.  
 
La partida va començar molt igualada. El Campello va pegar primer i es va posar 3 a 1; després, Parcent es va avançar 3 a 4. Fins ací els dos equips havien oferit una bona actuació, sobretot Martines, que estava fent una banca molt potent i tirava les pilotes fins al rebot, i Sacha, que estava fent un rest molt segur i li les tornava totes. Amb eixa dinàmica, els dos equips anaven alternant-se els jocs i quan pareixia que la partida continuaria així fins al final, els visitants van patir un baixó que va ser aprofitat pels d'El Campello, que amb l'equip molt compenetrat, tant en el treure com en el rest, es va posar 9 a 5, “a dos” i amb dos ratlles bones per a acabar la partida. Amb eixa situació, Àngel va tirar de punt d'honor i va treure dues pilotades que van permetre Parcent guanyar les dues ratlles i posar-se 9 a 6. En guanyar eixos dos quinzes importants, Parcent va remuntar i es va posar 9 a 8, però El Campello, amb un gran rest de Mario en l'últim joc, va poder rematar la partida.
 
Amb este resultat, Parcent s'anota dues importants derrotes seguides que l'allunyen de Benidorm i Sella, que continuen amb la seua tònica, després de guanyar ambdós equips 10 a 0 davant Mutxamel i La Vila, respectivament.
 
Petrer troba un altre carrer i no deixarà la competició
 
L'equip de Petrer va acabar la primera volta amb la incertesa de si continuaria competint en la Lliga a Ratlles. Al carrer de Ventura i Navarro hi havia un taller en què es penjaven la majoria de pilotes i l'amo no accedia a tornar-les. L'alternativa a esta situació era canviar de carrer, concretament, al carrer dels Pins, però encara no se sabia cert. Finalment, han obtingut els permisos pertinents per a poder continuar practicant les llargues en un nou carrer i no han pogut estrenar-lo de millor manera que amb una victòria 10 a 5 davant Xixona. Segons Francés, era un carrer nou per a ells, però “ens acoblàrem millor al carrer i els 5 jugadors vam estar molt compenetrats, amb un ritme molt alt”, i afegeix que “si continuem jugant les partides que queden a eixe nivell, podem donar molta faena als equips més forts que han de vindre encara a Petrer”.
 

Màlia fa la banca per Sella, líder de la Lliga de Llargues empatat amb Benidorm. Fotografia: Ulisses Ortiz.
 
Partides de tràmit en primera de Palma
 
En primera de Palma, els tres primers classificats han guanyat les seues partides còmodament davant els tres equips cuers, mentre que Sella, que està en la posició intermèdia, descansava.
 
El líder, Agost, es va enfrontar a Tibi, que va arribar al carrer d'Agost amb un jugador menys. L'equip local va ser molt superior i va guanyar sense problemes 10 a 1. Així, Agost segueix líder amb 21 punts i amb tan sols 13 jocs en contra.
 
Murla, que té una partida menys jugada, apareix com a segon classificat en la taula, empatat amb Benidorm a 12 punts. Esta jornada va rebre l'equip cuer, Benimagrell, que es va desplaçar a Murla sense el treure titular i amb Paco, qui no disposa de la mateixa potència que aquell, com a encarregat de la banca. Aleshores, l'equip de Murla, que llevat de dos jocs va fer una bona partida, va resoldre l'encontre sense complicacions per 10 a 3. 
 
La partida entre Benidorm i la Vall de Laguar tampoc no va tindre cap al·licient. Els de la Vall van arribar a Benidorm amb l'esperança d'arrapar algun punt, però aquesta es va esvair tan prompte com els locals començaren a imposar la forta pegada que els caracteritza quan juguen al seu carrer. Finalment, el resultat fou de 10 a 1 per als locals.
 

Orba va guanyar Calp en una partida molt igualada. Fotografia: F. Sendra.

Murla aconsegueix la seua primera victòria en segona de llargues
 
En segona de llargues, Parcent s'ha col·locat com a líder després de guanyar Sella 10 a 5. No obstant això, Castell de Castells, que ha descansat esta jornada, està segon, a dos punts i amb dues partides menys. Llíber, que ocupa la quarta plaça de la classificació, va guanyar Tormos, en la terçera posició, 10 a 9. Cal destacar que Murla comença la segona volta amb la victòria front a El Campello, per 10 a 9, després de no haver guanyat cap partida durant la primera volta.
 
En segona de Palma, els líders dels tres grups encara no han conegut la derrota. En el grup A, la Vall de Laguar va guanyar 10 a 8 Xàbia, per la qual cosa ja suma 19 punts. Orba, després d'una gran remuntada, va aconseguir guanyar el Calp A, per la qual cosa arriba als 14 punts i deixa Calp amb 15.En el grup B, Finestrat va guanyar Alfàs del Pi, 10 a 5, i ha aconseguit arribar als 16 punts. Tibi B també va guanyar front a Calp B i segueix segon i a 3 punts del líder. En el grup C, Benasau va guanyar el cuer 10 a 6 i es col·loca al rànquing amb 16 punts, seguit per Sella, que va cedir el seu primer punt en quedar 10 a 7 front a Tibi A, i es queda amb 15 punts.

Accedeix ací per veure tots els resultats i les classificacions de les Lligues de Llargues i Palma.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article