elmusa

La Pobla de Vallbona i Xest B dominen en l'Autonòmic de Frontó

Frontó

PilotaVeu / FPV / València.

Els equips de La Pobla de Vallbona i Xest B són els que, de moment, manen en les classificacions de primera categoria de l’Autonòmic de Frontó per Parelles - Trofeu Diputació de València.

Les parelles que formen Pasqual i Moro, d'una banda, i Boni i Carlos, d'una altra, són les que de moment s’han mostrat més fortes en el transcórrer de la competició, tot i que s’ha de destacar que no tots els equips han disputat les mateixes partides.
 

Boni i Carlos. Foto: FPV.

El grup A de la segona categoria continua comandat per Algímia, que ha fet ple de victòries (tres de tres) i compta amb nou punts. És segona la formació de La Pobla de Vallbona B. Pel que fa al grup B, és el Moixent l’equip que domina el grup, amb un punt més que la formació d’Almussafes A.

La tercera categoria es mostra fins ara com la categoria més entretinguda i igualada de totes. De moment, és Casinos amb 9 punts l’equip més regular, però empaten amb 6 i en segona posició, quatre equips, que són els de Godella, Tamborí A, Alcublas A i Alginet. Per baix, tanca la classificació l’equip de Moixent B amb tres punts.

La primera categoria d’entre setmana, al seu grup A, també presenta una bonica lluita entre els quatre equips de dalt: Alfara del Patriarca, Almussafes, Vinalesa i Meliana. Pel que fa al grup B, ocorre paregut. En este cas, amb els equips de Meliana B, Beniparrell i Massalfassar.

Riba-Roja, amb Jose i Santi, és l’equip que mana en la segona categoria d’entre setmana, seguits de les formacions de Foios i La Pobla B. Massalfassar B és el líder del grup A de tercera entre setmana, mentre que Alfara del Patriarca B és el líder del B.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article