Fem Pilota - Capçalera

Foios sorprén en el Trofeu El Corte Inglés de Galotxa i guanya l’Ovocity-Marquesat

Galotxa

Paco Durà / Alfarb.
 
La derrota de l’Ovocity-Marquesat a casa, actual campió de la Copa Edicom de Galotxa, davant de l’equip de Foios, ha sigut la nota més cridanera de la setena jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa, Trofeu El Corte Inglés. També ha sigut un tant inesperada la contundent victòria d’Albuixec davant d’un dels equips emblemàtics del torneig, com és Montserrat. Per la seua banda, els equips de Faura i Massalfassar continuen la seua trajectòria ascendent, ja que han passat a ocupar els quatre primers llocs de la classificació.
 
Carlos i Pepet lideraren la victòria de Foios a Alfarb, 30-70
A la canxa d’Alfarb, l’equip local, Ovocity-Marquesat (Pau, Gerardo –Sopetes II–, Fernando i el feridor Benja) es va veure sorprés a casa pel Foios (Carlos, Pepet, Gavilà i Juanma), que es va imposar 30-70. Els de l’Horta Nord van demostrar un gran nivell, amb Pepet i Carlos, mentre que entre les files locals hi havia prou de desconcert, ja que el jove Pau estava prou desassistit. El canvi de Sopetes II per Gerardo II no va donar el bon resultat de la setmana anterior a la canxa d’Albuixec. I es va confirmar que l’equip de Foios va a més i que, segurament, arribarà lluny en aquesta competició.
 

Pepet. Foto: Miquel Navarro.
 
Albuixec supera Montserrat de forma contundent, 70-25
Al carrer de galotxa d’Albuixec, l’equip local (Sergi, Samuel, Joan i el feridor Rigo), esta vegada, no es va deixar sorprendre i va dominar des del principi el de Montserrat (Óscar, Javi, Fede i Añó), com així ho demostra el resultat final de 70-25. Victòria clara i contundent per als de l’Horta Nord, que van ser superiors en tot moment. Montserrat no aconsegueix prendre el vol, tot i que té un equip amb jóvens i veterans que no està encara quallat.
 
Kiwa-Quart consolida el seu lideratge davant Beniparrell, 70-30
Al carrer de València de Quart de les Valls, els actuals campions, Kiwa-Quart, consolidaren el seu lideratge amb una victòria rotunda sobre Beniparrell (Julián, Herrar i Luis) per 70-30. La partida no tingué massa historia i la dada negativa fou la lesió (un tiró muscular en la zona del glutis) que va patir el Moro, encara que va poder acabar la partida. Jugaren, a més, el Xato, Juan Antonio i Berbis més el juvenil Pablo, que va entrar a última hora.
 

Quart i Beniparrell van recolzar una causa solidària. Foto: Paco Durà.
 
Llopis fou el millor d’un Faura que va derrotar Borbotó, 70-10
A Faura, els locals (Martí, Llopis i Sergio) van tornar a guanyar, esta vegada contra un dèbil Borbotó (Adrià, Enric i Castelló) per 70-10. Gran partida dels de Faura, sobretot per part de Llopis, que fou el més destacat, seguit en mèrits per Martí i Sergio, que també van jugar amb un bon nivell. Pel que fa al, Borbotó només es va defensar Adrià.
 

L'equip de Faura. Foto: Paco Durà.
 
Massalfassar s’acosta als llocs primers i derrota el cuer, Meliana, 70-15
Massalfassar tampoc va patir gens per a derrotar Meliana per 70-15. El cuer va confirmar que no té res a fer en este campionat i els seus integrants, Rubén, Ximo, Jesús i Guillem, van donar una imatge prou dèbil. Els de casa, Jorge, Ximo, Luis i Paco van dominar sense problemes. Feren 25-0 i després es van dedicar a gestionar l’avantatge d’uns contraris que van començar quasi derrotats.
 
Classificació:
Kiwa-Quart, 19 punts
Foios, 16
Faura i Massalfassar, 14
Marquesat, 13
Beniparrell, 9
Albuixec, 8
Borbotó, 6
Meliana, 0

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article