elmusa

Benidorm, Sella i Agost dominen l’anada de la Lliga de Llargues i Palma

Ratlles

Dimas Kruithof / Orba.

Acaba la primera volta de la Lliga de Llargues i Palma amb una jornada decisiva en la màxima categoria de llargues, que ha enfrontat els quatre primers classificats, amb victòria dels dos líders, Benidorm i Sella. La partida amb més expectació de la jornada era la que es disputava entre el líder, Benidorm, i l’actual campió, Parcent. A més, l’equip de Benidorm es presentava amb 14 punts front els 11 de Parcent, amb una partida menys. Per tant, esta partida era decisiva per als dos equips. Al carrer de Dalt de Parcent es va veure una partida emocionant entre les dos formacions. Va començar molt igualada amb una alternança de jocs per part dels dos equips fins al 5 a 5. En eixe moment, Jose Luis, que ja estava fent una bona banca, va començar a traure amb més potència obligant Sacha a restar, des del carreró, unes pilotes pràcticament impossibles de tornar. Amb eixa tònica, el traure de Benidorm va aconseguir col·locar el seu equip amb un resultat favorable de 5 a 9. Quan la victòria ja pareixia clara per a l’equip visitant, els locals van saber reaccionar i es van anotar 3 jocs seguits però, finalment, els de Benidorm van poder rematar i guanyar amb un resultat de 8 a 10, que els permet continuar líders amb 16 punts i distanciar-se de Parcent.

Amb el resultat de Benidorm, qui no podia fallar era l’equip de Sella, que es desplaçava a Xixona. La partida va tenir un inici igualat, però va ser Sella qui va dominar gran part de la partida. Els xixonencs els van plantar cara fins al 3 a 3 i, a partir d’aquí, Sella va començar a desplegar millor joc que el seu rival i, sobretot, a jugar més segur. Cal destacar l’actuació de Màlia, que va saber adaptar-se molt bé al carrer i va deixar de banda la seua potència per a fer una banca més segura amb, fins i tot, algunes tretes de palma. Finalment, el resultat fou 5 a 10 per a Sella, de manera que va aconseguir endur-se els 3 punts, cosa que li permet posar-se colíder amb 16 punts.

Les altres partides de la categoria van ser les de Mutxamel davant El Campello i Petrer contra La Vila. Quant a la primera, el resultat fou de 0 a 10, una partida que va estar dominada de principi a fi per l’equip visitant. En la segona, va ser l’equip de La Vila qui va controlar la partida. Els de Petrer van desplegar un gran joc, sobretot en la segona part de la partida, però La Vila va aconseguir, al principi, uns jocs d’avantatge que els van permetre mantenir la distància la resta de la partida, amb un resultat final de 5 a 10.

En el grup de València, la partida més esperada era la que enfrontava els dos equips de València, el Cap i Casal i el Mercat Central. Els del Cap i Casal van ser els primers a colpejar i es posaren 7 a 3 en el marcador. Amb eixe resultat, els de Mercat Central van decidir canviar la banca i van posar a traure Guillermo, que amb la seua potent pilotada no va donar cap opció als contrincants. Estava fent una banca llarguíssima que impossibilitava al rest de l’altre equip poder restar les pilotes i, amb això, va aconseguir que el seu equip s’anotara 7 jocs seguits i guanyar la partida 7 a 10.

Els equips de Meliana i Alfara jugaren una partida que tenien ajornada, ja que la que estava prevista entre Alfara i Montserrat no es va disputar. L’equip de Meliana va ser superior en una partida marcada per l’experiència de Campanero en la banca, que va ser decisiva. El resultat fou de 10 a 5 per a l’equip local.

En la primera categoria de Palma, Agost continua desplegant un joc excel·lent sense donar cap opció als seus rivals. En esta jornada, jugava a casa front al Sella, el segon classificat. La partida va estar marcada pel fort aire que perjudicava les banques i beneficiava qui estava al rest. L’equip local va guanyar 10 a 2, encara que el resultat no reflecteix el que va passar a la partida, ja que els sellardos van tenir “val” en diversos jocs per a poder anotar-se uns quants jocs més.

A Murla, en una partida marcada també per l’aire, els locals van dominar l’equip de Benidorm i van aconseguir la victòria per un contundent 10 a 1. L’equip de Murla va fer una partida molt completa: Salva, al traure, va estar molt segur i allargava molt la pilota i, en el rest, Marc i Manel, també van tenir una gran actuació. En l’altra partida del grup, Vall de Laguar va guanyar Benimagrell per 6 a 10.

En segona de Llargues, Castell de Castells, amb una partida menys, continua invicte, després de guanyar el Sella per 6 – 10. En segona posició, està Parcent amb un punt menys, que descansava esta setmana.

En segona de Palma, al grup A, la Vall de Laguar encara no coneix la derrota, ja que va  guanyar 10 - 8 front l'Orba en una partida molt emocionant. Calp A va aconseguir la victòria 9 a 10 contra Xàbia i es manté segon. Al grup B, Finestrat tampoc ha conegut la derrota després de guanyar 10 a 7 La Nucia. Al grup C, Sella, que va guanyar 1 a 10  Crevillent, es col·loca líder junt a Benasau, que descansava esta jornada.

Accedeix ací per veure tots els resultats i les classificacions de les Lligues de Llargues i Palma.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article