Fem Pilota - Capçalera

Marquesat sorprén Albuixec amb una gran remuntada i final emocionant

Marquesat sorprén Albuixec amb una gran remuntada i final emocionant 60-70

Galotxa

Paco Durà / Albuixec.
 
La sisena jornada del trofeu El Corte Inglés de galotxa ens deixa quatre victòries dels equips visitants i només una com a local de Borbotó, que va guanyar la segona partida des que va començar la competició. I, sens dubte, la més cridanera fou la victòria de Marquesat a la canxa d'Albuixec, després d'una sorprenent remuntada.
 
L'entrada de Sopetes II fou determinant per a la remuntada d'Ovocity Marquesat
 
L'equip d'Albuixec (Sergi, Samuel, Joan i el feridor Alfonso) va començar dominant de forma contundent el d'Ovocity-Marquesat i va posar el marcador 25-0. Els visitants (Pau, Gerardo II, Fernando i el feridor Benja) no trobaven la manera de plantar cara als locals. El jove Pau, prou nerviós, no encertava en el rebot ni tampoc al bot. Els seus companys es van contagiar i ningú no donava res, per a sort dels de Marquesat, perquè els cinc jocs d'avantatge local pesaven com una roca al llom dels visitants. Tanmateix, van realitzar un canvi que els va donar molt bon resultat. Pau deixava el lloc a Sopetes II i este va girar la partida, que estava 35-10 i, paulatinament, els de l'Horta Nord ho van tenir més complicat. Del 50-35 per a Albuixec es va passar a la igualada a 50 tants. En el tram final, els locals, nerviosos, no van tenir prou ofici per a gestionar la partida i els visitants, crescuts, es van apoderar de la situació i li van capgirar la partida a 60-70, de manera que es van endur dos punts per a ells i un per als de casa.
 

Els jugadors d'Albuixec. Fotografia: Paco Durà.
 
Els campions s'emporten els punts de Montserrat, 35-70
 
A la canxa de Montserrat, el líder, Kiwa-Quart (Moro, Guillermo, el Xato, J. Antonio i el feridor Berbis) va tenir una bona actuació, de menys a més, davant els de Lanzadera-Montserrat (Óscar, Javi, Carlos i Añó). Al principi, la partida estigué prou equilibrada  i els joves locals plantaven cara als campions, fins que Guillermo espavilà i, de forma progressiva, ell i el Moro van fer valer la seua contundència. El Xato, que reapareixia aquesta jornada, va jugar mitja partida i va estar bé però amb precaució. Després, Juan Antonio cuidava la seua demarcació, fins que van tancar la partida, 35-70. Un resultat que el capità local, Fede, qualificava "d'enganyós". "El nostre equip mereixia més, però teníem enfront un gran rival. N'estic content perquè han jugat molt bé i haurien guanyat qualsevol altre rival", va dir Fede.
 
Faura guanya a Beniparrell i s'acosta al cap de la classificació, 40-70
 
El Faura també es va emportar els tres punts de Beniparrell, on van notar la baixa de Julián, que fou substituït pel juvenil Jorge, junt a Herrera, Luis i el feridor Toni. Enfront, Martí I, Llopis i Sergio van estar molt encertats i, després del 20-20, es van apoderar a poc a poc de la partida, que guanyaren 40-70, i dels tres punts, que els col·loquen al segon lloc de la taula.
 

Els jugadors de Faura van guanyar de nou. Fotografia: Paco Durà.
 
Borbotó aconsegueix la segona victòria, 70-45, davant Massalfassar
 
Borbotó (Adrià, Enric i Castelló) va sumar la segona victòria i va sorprendre Massalfassar (Jorge, Ximo, Luis o Paco) en guanyar 70-45. Bona actuació del trio de la pedania i uns rivals que van amainar després d'igualar a 40 tants. El feridor Paco reconeixia que havien tingut "el dia tort".
 
Foios s'emporta els tres punts de la canxa del cuer, Meliana, 30-70
 
El cuer, Meliana (Ximo, Manel i Guillem), va tornar a perdre, ara en casa, contra Foios (Carlos, Pepet, Gavilà i Juanma), per 30-70. Un triomf fàcil per als de Foios, que van dominar sense problemes.
 
Classificació:
Kiwa-Quart, 16 punts.
Marquesat i Foios, 13.
Faura, 11.
Massalfassar, 11.
Beniparrell, 9.
Montserrat, 7.
Borbotó, 61
Albuixec, 5.
Meliana, 0.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article