Fem Pilota - Capçalera

Benidorm i Agost es mantenen al capdavant de les lligues de llargues i palma

Ratlles

PilotaVeu / FPV / València.

Una jornada més, els equips de Benidorm i d’Agost continuen comandant les classificacions de les màximes categories de llargues i palma respectivament, ambdues competicions emmarcades dins del Trofeu Diputació d’Alacant.

Pel que fa a la primera categoria de llargues, el passat cap de setmana es va disputar una magnífica partida a Benidorm, on l’equip local va rebre la formació de Sella. Després de l’ajustada victòria local, per 10 a 9, en una partida de gran intensitat i emoció, es van repartir els punts. Parcent, també aspirant al títol i actual defensor del mateix, va guanyar a casa, però va haver de cedir un punt després del 10 a 7 final davant una millorada formació de Xixona. El Campello va guanyar Petrer per 10 a 6, de manera que va aconseguir endur-se els 3 punts en joc malgrat que l’equip de Petrer va demostrar tot el que ha millorat en el darrer any. Mutxamel i la Vila van tancar la jornada amb la victòria clara dels de la Marina Baixa per 3 a 10.

Així, el líder és Benidorm amb 14 punts, seguit per Sella, amb 13, i Parcent, que es col·loca tercer amb 11 punts. A més, cal recordar que aquest darrer equip compta amb una partida disputada menys. De moment, Xixona és quart i el Campello, cinqué i pel que fa al final de la taula es troben la Vila, Mutxamel i Petrer, que ocupen les últimes posicions.

Agost, en la primera categoria de palma, és cada vegada més clarament el candidat al títol. A dia de hui, amb cinc partides jugades, ja ha disputat els 15 punts i trau un avantatge de 6 punts al segon classificat, la formació de Sella, que empata amb 9 punts amb Benidorm. Els de Sella es van enfrontar este cap de setmana passat a Murla i van aconseguir una contundent victòria per 10 a 2. Agost va guanyar pel mateix resultat davant Benidorm, mentre que Tibi es va endur els tres punts de la seua partida a casa davant Laguar amb un resultat de 10 a 5.

Pel que fa al grup de València, de moment la formació del Mercat Central és la que ocupa la primera posició amb 8 punts. De fet, este passat cap de setmana es va imposar a Montserrat, a domicili, per 7 a 10. Pel que fa a l'equip Cap i Casal, va segon amb 7 punts i, a més, disputarà, esta propera setmana, el derbi en què estarà en joc el liderat d'este grup.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article