Fem Pilota - Capçalera

La Pobla de Vallbona i Xest B manen al Diputació de Frontó

Frontó

PilotaVeu / FPV / València.

La Pobla de Vallbona (Pasqual i Moro), al grup A, i Xest B (Boni i Carlos), al grup B,  es situen al capdavant de la classificació del Diputació de Frontó després de dues jornades de competició.

Tot i que s’han disputat dues jornades, no tots els equips han debutat degut a la complexitat del calendari per al grup B i les pluges que van fer suspendre una partida del grup A.

El passat divendres es va disputar al frontó de la Pobla de Vallbona una de les partides més interessants de l’actualitat, la que enfrontava la Pobla i Xest A. Per la Pobla hi van jugar Pasqual i Moro, mentre que per Xest A ho van fer  Adrián de Museros i Alejandro. La partida no va decebre ningú i va acabar amb un més que ajustat 41 a 39, senyal del bon estat físic dels quatre jugadors, que ho van donar tot al frontó per a fer disfrutar el públic assistent.

Al grup B es va disputar la partida entre Xest B, format per Boni i Carlos, i Xera, que va comptava en esta ocasió amb Jordi i Peluco. La partida va caure de forma clara del costat dels locals per un resultat de 41 a 22. Esta setmana es disputarà una partida molt interessant en este grup de la primera categoria, que veurà debutar Quart de Poblet A davant Museros, format per Enrique i Lemay.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article