elmusa

El Kiwa-Quart es referma com a líder del Corte Inglés de galotxa

El Kiwa-Quart es referma com a líder del Corte Inglés de galotxa i Faura s’imposa a Montserrat en una partida emocionant

Galotxa

Paco Durà / Faura / Quart de les Valls.
 
El Campionat Autonòmic de galotxa, Trofeu El Corte Inglés, ha représ l’activitat després del parèntesi motivat per les Falles amb les partides de la cinquena jornada, en la qual destacaven les partides disputades entre els equips de Faura i Montserrat, que es van repartir els punts, així com la de Massalfassar i Beniparrell, que també deixava punts per als dos equips. Per altra banda, el Kiwa-Quart va vèncer, a casa, l’Albuixec, la qual cosa fa que es referme com a líder, seguit a dos punts per Massalfassar, mentre que les altres dos partides les van guanyar els equips locals, Ovocity-Marquesat i Foios, contra Meliana i Borbotó, respectivament.
 
Faura supera Montserrat per 70-60 i es reparteixen els punts
A la canxa de Faura es va disputar una de les partides més renyides. L’equip local, malgrat les baixes de tres jugadors molt importants, com són Martí I, Kevin i Martín, encara va poder guanyar davant Montserrat, un dels equips més emblemàtics de la competició i que sempre està entre els millors. Llopis, Sergio i Carlos, per Faura, van jugar molt, en particular Llopis en el bot, front als de Montserrat, Óscar, Carlos, Javi (Fede) i Añó. La partida tingué moltes alternatives i, a la fi, els de Faura van aconseguir guanyar, 70-60, un resultat que els donava dos punts i un per als visitants, com a just repartiment en funció dels mèrits d’uns i d’altres. Montserrat té un equip molt jove i no és fàcil superar-lo. Per això, el president del Faura, Juanba Camarells, es mostrava satisfet: “A pesar de les baixes, hem plantat cara a un dels millors equips i hem aconseguit guanyar”, declarava.
 
El Kiwa-Quart va haver de donar el màxim contra l'Albuixec, 70-35
Prop d’allí, al carrer de Quart de les Valls, l’equip líder de la competició, el Kiwa-Quart (Moro, Guillermo, Juan Antonio i Berbis) va patir al principi davant l’Albuixec (Sergi, Samuel, Joan i Rigo), de manera que, fins a la igualada a 20 tantos, no es veia cap equip superior a l’altre. Tot i això, El Moro i Guillermo van començar a posar una “marxa” més i, paulatinament, van anar agafant avantatge per a acabar guanyant la partida, 70-35.

Massalfassar i Beniparrell lliuren una partida molt equilibrada, 70-50
A la canxa de Massalfassar, la partida va ser molt equilibrada i els de l’Horta Nord (Jorge, Ximo, Luis i Paco) van tenir una lluita molt tancada contra el Beniparrell (Julián, Herrera, Luis i Toni), de manera que els locals es van emportar la partida però es van deixar un punt pel camí, ja que el resultat fou de 70-50 i determina repartiment de punts. Els locals van estar molt bé, en especial el mitger Ximo, d'igual manera que els de l’Horta Sud, que estan fent un bon campionat i no es despengen massa del capdavant de la classificació.
 
Foios va superar Borbotó, encara que les seues figures no van brillar massa
A Foios, la partida la van guanyar els de casa (Carlos, Pepet, Gavilà i Juanma), encara que els  jugadors locals manifestaven que no havien tingut el millor dia i que, com deia Gavilà: “Hem de millorar”. Amb tot, el resultat va ser de 70-35 davant del Borbotó (Adrià, Enric i Castelló). Els de la pedania van plantar cara al principi, però no van poder mantenir la resistència de manera suficient com per a puntuar.
 
La partida entre Ovocity-Marquesat i Meliana, sense color; 70-20
I, a la canxa d’Alfarp, la partida va ser dominada de forma rotunda per l’Ovocity-Marquesat, que va guanyar el Meliana per 70-20. Un resultat prou esclaridor de la superioritat de Pau, Fernando, Gerardo (Carlos Donat) i del feridor Benja. Els de l’Horta Nord tenien baixes i van jugar Campanero, Manel, Ximo i el feridor Guillem. Amb tot, és un equip que ho té molt difícil i que encara no ha aconseguit puntuar.
 

Pau, de l'Ovocity de Marquesat, va ajudar al seu equip en la victòria davant Meliana. Fotografia: FPV.
 
Classificació:
Kiwa-Quart, 13 punts.
Massalfassar, 11 punts.
Ovocity Marquesat i Foios, 10 punts.
Faura i Beniparrell, 9 punts.
Montserrat, 7 punts.
Albuixec, 4 punts.
Borbotó, 3 punts.
Meliana, 0 punts.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article