elmusa

Benidorm guanya Sella i es col·loca líder de la Lliga de Llargues i Palma

Ratlles

Dimas Kruithof / Benidorm.

En la primera categoria de Llargues, la pugna pel lideratge no pot estar més emocionant. Ahir es va disputar la partida entre els dos líders, Benidorm i Sella, que deixen la classificació oberta, a l'espera del que faça Parcent, que, en este moment, ha disputat dos partides menys que els seus rivals.
 
Molta gent es va desplaçar al carrer de pilota «Jose Pérez Devesa» per a gaudir d'esta gran partida, i els equips estigueren a l'altura. Una vegada més, demostraren que enguany volen guanyar i que tenen uns equips al nivell que correspon. La partida va estar molt emocionant i, finalment, després de quasi 3 hores de partida, va ser l'equip local el que es va endur l'últim joc, tot i que hauria pogut anar a qualsevol dels dos bàndols.
 
En un carrer en el qual els obstacles són quasi inexistents, la força juga un paper essencial i, en este cas, els dos equips compten amb un treure caracteritzat, sobretot, per la seua potent pilotada, que ha sigut determinant en la partida. La partida va començar molt igualada i els dos equips anaven alternant-se els jocs però, quan es posaren 3 a 3, l'equip de Sella va començar a desplegar un gran joc amb Màlia al treure i Jordi al rest i se'n va anar per davant 3 a 6. En eixe moment, pareixia que Sella no deixaria desaprofitar l'oportunitat que tenia, però Benidorm, capitanejat per Jose Luis, va reaccionar a temps i la partida va canviar de color, posant-se els locals 9 a 7. Finalment, amb el marcador 9 a 9, va haver de decidir-se tot en un emocionant últim joc, que va aconseguir l'equip de Benidorm.
 

Màlia a Alacant. Foto: Ulisses Ortiz.
 
Amb este resultat, hi ha repartiment de punts i Benidorm es col·loca líder amb 14 punts, seguit de Sella amb 13 punts. La tercera plaça es decidirà diumenge de matí amb l'enfrontament entre Parcent i Xixona, que estan empatats amb 9 punts. A més a més, la setmana següent es presenta molt interessant, pel fet que es jugarà l'última jornada de la primera volta, en la qual també s'enfrontaran els quatre primers entre ells. Concretament, Benidorm amb Parcent i Sella amb Xixona. Així, la classificació queda totalment oberta, ja que en la jornada següent pot ocórrer qualsevol cosa.
 
Per últim, cal dir que l'equip de Parcent té un partida ajornada front al Campello, que pot canviar la classificació actual. A més, El Campello també té una altra partida ajornada davant La Vila.
 
La classificació està així de moment:
 
  Equips PJ PG JF JC Punts
1 Benidorm 6 5 59 29 14
2 Sella 6 4 55 33 13
3 Parcent 4 3 33 18 9
4 Xixona 5 3 44 36 9
5 El Campello 3 2 24 26 4
6 Petrer 5 1 27 45 4
7 Mutxamel 5 1 17 46 3
8 La Vila 4 0 14 40 1
 
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article