elmusa

Sella sorprèn Parcent i empata a punts amb el líder, Benidorm

Ratlles

Dimas Kruithof / Orba.

Sella es va despertar amb ganes de pilota el dia de Sant Josep. L'ocasió ho mereixia: Sella, subcampió del Circuit La Bolata, s'enfrontava a Parcent, actual campió de la Lliga i del Circuit La Bolata. Els dos equips eren clars candidats al títol i eixien amb una alineació de gala: Màlia, Jordi, Quico, Adolfo i Toni per Sella i Àngel, Sacha, German, Conillet i Ivan per part de Parcent. El resultat: la plaça Major plena de gom a gom.

L'equip de Parcent va arribar a Sella amb la feina feta després de no haver perdut encara ningun punt i, a més, amb ganes de guanyar i encapçalar la classificació. Estes ambicions, però, s'esvaïren quan Màlia va imposar la seua “bragueta” prodigiosa a la plaça de Sella. La partida va començar igualada, s’alternaven els jocs ambdós equips, però els de Sella s'avançaren uns jocs al marcador i els de Parcent no van saber reaccionar. El resultat final fou de 10 a 3.

Màlia va fer una partida completa, sabia on tirar la pilota, amb una gran potència, fugia del rest en tot moment i buscava sempre que podia la paret de l'Església, de manera que les pilotes eren pràcticament impossibles de restar. Açò no vol dir que Màlia guanyés la partida tot sol, ja que es va veure acompanyat de la gran actuació de la resta de l'equip, amb un bon rest de Jordi i Quico. Tot això féu que l'equip de Sella fóra el gran dominador de la partida, una partida bordada en la qual va demostrar que enguany va a per totes.
 

Màlia fa la banca a la plaça Major de Sella. Fotografia: Antonio Pérez.

Benidorm continua evidenciant que també és un dels candidats a endur-se el títol i ha tornat a guanyar davant un altre rival fort, l'equip de Xixona. En el complicat carrer xixonenc, els de Benidorm s'avantatjaren en el marcador 2 a 6, però una bona actuació de Miki i Telmo per part de Xixona igualava la partida a 6. En eixe moment tot podia ocórrer, qui fera el joc ja tenia un punt assegurat, i foren els de Benidorm els qui se l'anotaren i aconseguiren posar-se 6 a 8. Pareixia que ja estava tot fet i que els 3 punts se n'anaven a Benidorm, però els de Xixona reaccionaren i feren el 7é joc, assegurant-se un punt en la classificació. A partir d'ací, l'equip de Benidorm va posar la directa amb una gran actuació de Jose Luis i Joan i va rematar la partida amb un resultat final de 7 a 10.

La partida que va tancar la jornada de primera de llargues és la que va enfrontar Petrer i Mutxamel, ja que la partida entre la Vila i el Campello no es va disputar i ha sigut ajornada. Els de Petrer ja van adaptant-se al joc a ratlles i comencen a obtenir bons resultats, de fet han aconseguit la seua primera victòria després de jugar una gran partida front a l'equip de Mutxamel, amb un resultat de 10 a 5.

En la modalitat de Palma, l'equip d'Agost continua demostrant que en estos moments no té rival i vol revalidar el títol de la categoria reina de la modalitat. Este cap de setmana s'enfrontava a Murla, un equip que este any compta amb una gran plantilla, però que de moment no ha pogut consolidar l’equip titular a causa de les baixes que ha tingut en les jornades disputades. Pel que fa a la partida, el resultat no evidencia el que va passar en el carrer de Dalt, ja que hi van haver jocs molt disputats. Sergi, amb el seu potent treure, feia anar la pilota més enllà de la línia del rest, però, a l’inici, es veia contrarestat per les pilotades de Giner, el rest de Murla. A més, Salva estava fent una bona banca. Així, mentre els d’Agost buscaven jugar per dalt i els de Murla estaven frescos, els podien fer una bona contra i es disputaven uns jocs molt igualats, encara que al final sempre queien del costat d’Agost. Quan les forces començaren a minvar, l’equip de Murla va baixar el nivell i els agosters canviaren el joc i començaren a buscar fer ratlles i guanyar-les amb el treure de Sergi, i així pogueren rematar la partida amb un 2 a 10.

La partida que enfrontava Benidorm i Sella va ser avançada i es va jugar el passat dimecres al carrer artificial de Benidorm. Va estar dominada de principi a fi per l'equip local, que compta amb jugadors d'una gran pegada i en este carrer, com que no es disposa d’obstacles que caracteritzen el carrer natural i té unes grans dimensions, el que més val és la potència. Els sellards no hi pogueren fer res en cap moment.

Tibi es desplaçava a Benimagrell, on els dos equips es disputaven els punts que encara no havien pogut aconseguir en aquesta temporada. La victòria va ser per a l’equip visitant per 4 a 10, on la veterania de Tibi va ser decisiva davant un equip jove basat sobretot en la força.

En segona de llargues, l'equip de Parcent es posa líder, amb 10 punts, després de guanyar 10 a 8 Murla. No obstant això, va seguit de Castell de Castells, amb 8 punts i dos partides menys, ja que es va ajornar la seua partida davant l'equip de Tormos. L'altra partida de la categoria enfrontava Sella i el Campello amb un resultat final de 10-9 per als locals. Cal destacar, a més, que fou una partida amb molta emoció i amb una durada de 2 hores i 40 minuts.

Pel que fa a segona de Palma, en el grup A, el líder, Vall de Laguar, va descansar i el segueix l'equip d'Orba a 1 punt de distància, ja que va guanyar la seua partida 10 a 3 a Parcent. En el grup B, Finestrat continua en primera posició, encara que també descansava esta jornada. Va seguit de Tibi B, que va guanyar la seua partida 6 a 10 a Altea . En el grup C, Benasau guanya davant Benimantell 4 a 10 i, amb 10 punts, es distancia de Sella, encara que este darrer compta amb una partida jugada menys.

En tercera de llargues, Crevillent A manté el liderat després de guanyar-li a Fondó de les Neus per un contundent 10 a 3.

Quant a tercera de Palma, Sant Vicent segueix dominant en la categoria, després de guanyar Sella 10 a 2 i sense haver cedit encara ningun punt.

Pel que fa als grups de València, cal dir que esta setmana, a causa de les Falles, no s'ha disputat ninguna partida.

Podràs veure tots els resultats i classificacions ací.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article