elmusa

Benidorm i Agost encapçalen les lligues de llargues i palma

Ratlles

Dimas Kruithof / Orba.

Continua la Lliga de llargues i palma amb grans partides este cap de setmana. En la primera categoria de Llargues la partida més interessant de la jornada va ser la del Campello davant Benidorm. El resultat ho diu tot:10-9. En l’equip del Campello va començar traient Guille, que estava fent una bona banca, i posà el seu equip 4-1. No obstant això, a mesura que anaven passant els jocs, a causa del cansament, va fluixejar un poc en el traure i els de Benidorm es van avançar en el marcador 6-4. A partir d’eixe moment, es va posar a traure “Martines”, que amb el seu potent traure va poder empentar el seu equip cap a la victòria, acompanyat d’una gran actuació de Mario al rest. Cal destacar també la gran partida que va fer el traure de Benidorm, Jose Luis, amb una banca potent i molt segura. El Campello trenca així la ratxa que portava l’equip de Benidorm amb tres victòries consecutives que, no obstant això, li valen per mantenir-se en la primera posició de la classificació.

Una altra partida emocionant en la màxima categoria va ser la que enfrontava la Vila i Xixona. Els xixonencs estaven dominant la partida i es van arribar a posar amb 2-9, però quan pareixia que ja estava tot fet, els de la Vila van saber reaccionar i jugant amb més cap van fer 5 jocs seguits, posant-se 7-9 i “a dos”. La partida es va posar emocionant fins que els de Xixona van aconseguir rematar, i guanyar les dos ratlles. Amb este resultat, Xixona va perdre l’oportunitat d’endur-se els tres punts a casa i la Vila aconsegueix el seu primer punt en la competició.

Les altres dos partides de la categoria van estar dominades pels equips de Sella i Parcent. Quant a Sella, es van desplaçar a Petrer i van vèncer 3-10 davant un equip amb grans jugadors i amb molta pegada, com Francés, però que encara no s’han adaptat del tot al joc de ratlles, ja que este any és el seu debut en la modalitat. Pel que fa a Parcent, en esta jornada causava baixa Sacha, el rest de l’equip. Això no li va impedir aconseguir una victòria contundent davant Mutxamel, amb un resultat de 2-10.

Quant a la primera categoria de Llargues del grup de València, la pilota va tornar a rodar pel carrer de Cavallers, amb victòria per a l’equip València Mercat Central davant Alfara del Patriarca per 10 – 6. L’equip de València començava dominant la partida, però es va veure frenat per la gran actuació de Pepet, que va donar un recital amb una banca molt bona i, a més, va fer el rest. Este sobreesforç li va passar factura i l’equip de València pogué rematar la partida amb una pilotada magnífica de Guillermo, que va rebre una gran ovació de tot el públic assistent.

En la primera categoria de Palma es va donar un domini absolut dels equips locals. Un dels atractius de la jornada era el derbi de La Marina Alta entre els equips veïns de Murla i Vall de Laguar. La partida, en principi, tenia un gran al·licient ja que es tracta de dos equips que al llarg de l’any s’enfronten moltes vegades i esta era l’ocasió per a mesurar forces. Murla va dominar la partida de principi a fi, amb un resultat de 10 a 1. Els primers 5 jocs estigueren molt igualats, però queien sempre del costat dels de Murla. Després, la Vall de Laguar va fer un joc i pareixia que reaccionaria, però no fou així i Murla va sentenciar la partida.
 

Partida de la lliga de llargues entre Sella i La Vila. Fotografia: CPV Sella.

Sella i Benidorm s’enfrontaven, respectivament, als equips de Tibi i Benimagrell, que encara no han aconseguit puntuar en la classificació. Els de Sella guanyaren els de Tibi per 10 a 4 en una partida en què estos últims feren una bona actuació quan estaven al traure, però que es veia contrariada quan passaven al rest. Benidorm guanyà amb contundència l’equip de Benimagrell 10 a 0. Agost, líder en la categoria, descansava esta jornada.

En segona de Llargues, el Top Recambios Castells passa a ocupar la primera posició, empatat a punts amb Parcent, qui va ser el seu rival en esta jornada. L’equip de Castell de Castells es va endur la victòria per un ajustat 7 a 10.

Respecte a la segona categoria de Palma, destaquem la victòria de Vall de Laguar davant el Calp per 10 a 6, cosa que li permet afermar el primer lloc del grup A. En el grup B, Finestrat va guanyar amb facilitat l’Altea, que és el segon classificat. En el grup C, descansava esta jornada el líder, Benasau, que està empatat a punts amb Sella.

Mira ací tots els resultats i les classificacions de les lligues de llargues i palma 2017.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article