elmusa

El Kiwa-Quart, líder en solitari del Corte Inglés de Galotxa

Galotxa

Paco Durà / Quart de les Valls.
  
La partida entre el campió del Trofeu El Corte Inglés de galotxa, Kiwa-Quart, i el campió de la Copa Edicom, Ovocity-Marquesat, era la més cridanera de la quarta jornada de la competició. I una vegada més s’ha vista que al carrer natural de Quart de les Valls, la superioritat dels campions es fa més patent. També destacava la partida disputada a la canxa d’Albuixec, on l’equip de Faura continua la bona ratxa i ha sumat dos punts més, per a no perdre el fil dels que van més endavant de la classificació. Com també ha destacat el duel de Beniparrell, en el que els local s’enfrontaven al Foios i han aconseguit la tercera victòria consecutiva, presentant de forma seriosa la seua candidatura a ser enguany un dels que passen a semifinals.
 
La potència de Guillermo fou decisiva davant Marquesat, 70-20
Al carrer València de Quart de les Valls, els actuals campions, el Moro, Guillermo, Juan Antonio i Berbis, han confirmat que en eixe carrer, tot i la baixa per lesió del Xato, es molt complicat que ningú puga guanyar-los. Els de Marquesat, Pau, Fernando, Gerardo II i Benja, ho han intentat. I s’han vist quinzes prou lluitats, però en l’intercanvi de colps, sempre es decantava el marcador a favor dels locals, on la potencia del mitger Guillermo ha sigut una de les notes destacades de la partida. També el Moro donava darrere la seguretat habitual en ell. I davant el punter Juan Antonio ha complit sense problemes, aixina com el feridor Berbis, que sempre crea problemes als visitants, encara que esta vegada no ha sigut tan decisiva la seua ferida. El tanteig final de 70-20 reflexava la situació.
 

Foto: J.A. Soliva.
 
Faura s’emporta dos punts d’Albuixec en partida espectacular de Kevin
A la canxa d’Albuixec s’ha vist una partida espectacular, en la que ha destacat el jugador Kevin, per part de Faura, que hui jugava en lloc de Martí I, i ha sigut el “motor” del seu equip, junt a la lluita de Llopis i Sergio davant. Els locals, Sergi, Samuel, Joan i Roberto també han bregat molt i a la fi han tret un punt, mentres que els de Faura se n’apuntaven dos, a l’acabar la partida, 50-70.
 
 
Beniparrell supera Foios, 70-50, en una partida molt bona de Julián
Una altra partida molt bona s’ha disputat a la canxa de Beniparrell, on el rest Julián ha fet una gran partida, en la que al principi tirava quasi totes les pilotes del bot directes a la galería. Juliá, Herrera i Toni, que ha ferit molt, han superat als de Foios, Carlos, Pepet, Gavilá i Juanma, 70-50, resultat que també donava un repartiment de punts. Carlos reconeixia haver-se vist  “sorprés per la potència de Julián en el bot, que ens ha costat molt fer-li front, ademés de que Pepet ha estat malalt esta esta setmana i no ha pogut fer més”, declarava el jugador de Massalfassar.
 
Massalfassar recull els tres punts de la canxa de Montserrat, 45-70
Una altra partida important es jugava a Montserrat, on l’equip de Massalfassar (Jorge, Ximo, Luis i Paco) s’ha emportat els tres punts que li fa pujar al segon lloc de la taula. Els locals, Óscar, Carlos, Xavi i Fede no han pogut amb els de l’Horta Nord, després d’una primera part prou renyida, fins que els visitants han trencat un joc del rest i després, poc a poc, han anat tenint més avantatge, fruit de la seua brillant actuació, fins acabar guanyant, 45-70.
 
Borbotó guanya la primera partida davant el cuer Meliana, 70-40

I a la canxa de Borbotó, en el duel de “cuers”, els locals, Adrià, Enric i Castelló s’han imposat als de Meliana, Rubén, Simo, Jesús i Guillem, per 70-40. Un resultat que donava els tres primers punts als de la pedanía, mentres que els de Meliana segueixen sense posar número al seu compte particular de punts.
 
Classificació:
Kiwa-Quart, 10 punts.
Massalfassar, 9.
Beniparrell, 8.
Faura, Foios i Marquesat, 7.
Montserrat, 6.
Albuixec, 4.
Borbotó, 3.
Meliana, 0.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article