Fem Pilota - Capçalera

De la Vega revalida el títol en el 4 i mig de frontó

Frontó

PilotaVeu / Almussafes.

El frontó d’Almussafes va ser l’escenari on es van celebrar les finals de la II edició del 4 i mig de frontó individual. Per segon any consecutiu, Luis de la Vega guanyava el trofeu en la màxima categoria d’esta competició, davant un combatiu Cervera. Xavi del Tamborí, Edu de Godella i Rober de Beniparrell aconseguien el títol en 3a B, 3a A i 2a, respectivament.

El frontó presentava un gran ambient i el matinal començava amb la final de la tercera categoria B, entre tot un clàssic de les tres parets com és Toni Costa davant un jove, Xavi, arribat des del club de pilota Tamborí. Finalment, guanyava la joventut i la frescor de Xavi per un marcador de 32 a 17.

A continuació, era el torn per a la final de la tercera categoria A entres dos jugadors que s’han vist les cares en nombroses finals ja com són Pepe de Canals, que juga pel club de Moixent, i Edu, del club de pilota de Godella. Edu arribava a la final com a actual campió i va aconseguir revalidar el títol de nou en la partida més igualada de la jornada, amb un 32 a 30 final davant un gran Pepe que va anar de menys a més i que va posar les coses molt difícils a Edu per tancar la partida i aconseguir el títol.

La final de la segona categoria donava el tret d’eixida a migdia. En esta final s’enfrontaven el defensor del títol, Jose de Moixent, davant Rober de Beniparrell, jugador que està eixint d’una important lesió però que, després del que va demostrar ahir en la final, pareix que es troba ja en un punt de la seua recuperació molt avançat. Des d’un inici, el de Beniparrell es va escapar en el marcador amb un bon joc, mentre que José no connectava bé i no pareixia ser el seu millor dia. Al remat, 32 a 17 per a Rober i moral per tancar eixa recuperació al 100%.

El plat fort de la matinal començava sobre la 1 de la vesprada i es veien les cares De la Vega, també defensor del títol, i Cervera. La partida va tindre un començament molt igualat, fins i tot van arribar a empatar a 7, però a partir d’eixe moment, el jove jugador d’Almussafes va imposar un joc de qualitat i contundència i només va cedir 6 punts més en tota la final per a posar el definitiu 32 a 13. Tanmateix, Cervera va fer una bona final i va deixar detalls de molta qualitat tècnica, però, al remat, no va poder amb un De la Vega que revalida el títol del 4 i mig al frontó de sa casa, Almussafes.
 

Cervera d'Alaquàs colpeja la pilota durant la final. Fotografia: David Sarasol.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article