elmusa

Faura frena el Kiwa-Quart en El Corte Inglés de galotxa

Faura s'imposa al campió de galotxa, Kiwa-Quart, en una partida emocionant amb repartiment de punts

Galotxa

Paco Durà / Faura.

La tercera jornada del Trofeu El Corte Inglés de galotxa enfrontava el campió, Kiwa-Quart, i el Faura, en una partida de rivalitat comarcal, en la qual els de Faura (Martí I, Llopis, Sergio i el feridor Juanba) van jugar una partida molt bona i van aprofitar el factor canxa per imposar-se, 70-60, als de Quart (Moro, Guillermo, Juan Antonio i el feridor Berbis). Un resultat que donava dos punts als de casa i un punt als visitants, fidel reflex de la igualtat de forces, tot i que en les files de Quart es notava la baixa del Xato, lesionat.
 
Faura va confirmar que enguany pot fer un paper molt bo, ja que el fitxatge de Julián Martí es nota molt. Va tindre una gran actuació, com també va estar molt segur Llopis. I en els de Quart va haver-hi una fase en què el Moro i Guillermo acusaven l'esforç davant un rival crescut, encara que a última hora poc va faltar per a la igualada a 65 tantos.
 
Foios derrotà Montserrat, 70-35
En l'altra partida important de la jornada, el Foios (Carlos, Pepet, Gavilà i Juanma) van derrotar Montserrat (Òscar, Carlos, Javi i Añó) per 70-35. Els de l'Horta Nord van confirmar que amb el reforç de Carlos han guanyat prou, i encara que els de Montserrat van començar bé, trencant dos jocs del rest, no van poder amb l'empenta dels locals.
 
Massalfassar va superar Albuixec, 70-35
En el duel comarcal de l'Horta Nord, Massalfassar (Jorge, Ximo, Luis i Paco) va superar Albuixec (Sergi, Samuel, Joan i Carlos), 70-35. Els d'Albuixec van presentar batalla però no tancaven els jocs, que queien de part dels de casa, degut a l'encert, sobretot, de Ximo  i Luis.
 
Marquesat castiga Borbotó, 70-10
A la canxa d'Alfarb, els d'Ovocity-Marquesat (Pau, Gerardo, Fernando i Benja) van castigar Borbotó, un dels cuers (Adrià, Enric i Castelló), pel resultat de 70-10, en una partida sense color, ja que els de Borbotó a penes van poder fer res i encara no han puntuat.
 
Meliana cau a casa contra Beniparrell, 25-70
Meliana (Rubén, Ximo, Manel i Guillem) comparteix el lloc de cuer amb Borbotó, sense cap punt. Ahir va perdre a casa davant Beniparrell (Julián, Herrera, Luis i Toni), 25-70, en una partida que va dominar clarament l'equip de Beniparrell.
 

L'equip de Faura en joc. Fotografia: Paco Durà.

Classificació:
- Quart i Marquesat, 7 punts.
- Montserrat, Foios, Massalfassar i Beniparrell, 6 punts.
- Faura, 4 punts.
- Albuixec, 3 punts.
- Borbotó i Meliana, 0 punts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article