Fem Pilota - Capçalera

Benidorm i Agost, líders del Trofeu Diputació d’Alacant de llargues i palma

Ratlles

PilotaVeu / Alacant.

Després de dues jornades del Trofeu Diputació d’Alacant, ja tenim els primers líders de la competició.

Pel que fa a la lliga de llargues, en la seua màxima categoria, l’equip de Benidorm és l’únic que ha aconseguit els sis punts en joc, tot i que Parcent i el Campello només han disputat una partida degut a la suspensió de la primera jornada. Amb tres punts està Parcent, amb una sola partida, seguit de Sella, Xixona i Mutxamel, tots ells ja amb dues partides disputades. El Campello suma dos punts, Petrer un, i sense puntuar encara està la Vila Joiosa.

Agost mana des del principi en la primera categoria de palma. Però com passa a llargues, també hi ha uns quants equips amb només una partida disputada, per la qual cosa encara podrien igualar-lo en la classificació. Pel moment, Agost suma sis punts, Sella, Murla i Laguar 3 punts, i Benidorm, Benimagrell i Tibi no han puntuat.

El Campello lidera la segona categoria de llargues amb cinc punts, Parcent és segon amb 4, i Castells i Sella, amb tres punts, els segueixen en la classificació. De moment, per baix, és troben Tormos, Llíber i Murla, el primer d’ells amb només una partida disputada.

Laguar, Tibi B i Sella són els equips capdavanters pel moment als grups A, B i C respectivament de la segona categoria de palma.

En la tercera de llargues, amb totes les partides disputades, és Fondó de les Neus l’únic equip que ha aconseguit els sis punts disputats. Agost és segon amb 5 punts i Xaló tercer amb 4 punts. Crevillent A, Laguar i Crevillent B empaten amb 3 punts. Ondara i Relleu no han pogut puntuar encara.

Ja en tercera de palma, el Poble Nou, localitat que acollia fa deu dies la final de la Copa Generalitat, té el seu club com a líder d’esta categoria, on suma sis punts. Sella és segon amb quatre punts, però s’ha de tindre en compte també que Agost i Sant Vicent només han disputat una partida.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article