Fem Pilota - Capçalera

Carlos de Massalfassar debuta amb èxit a Foios

Galotxa

Paco Durà / Albuixec.

El debut de Carlos de Massalfassar amb l’equip de Foios, per substituir el lesionat Alberto, era la nota destacada de la segona jornada del Trofeu El Corte Inglés de galotxa. I el jugador ha tingut èxit, va fer una bona actuació i l’equip de Foios va guanyar a domicili en la canxa d’Albuixec. Així mateix, a l’equip de Faura debutava Martí I, reforç procedent del Borbotó, qui també ha contribuït a la victòria del seu equip davant de l'Ovocity-Marquesat. Mentrestant, al carrer de Quart de les Valls, l’equip del poble, el Kiwa-Quart, també registrava el debut d’Emili, que substituïa el Xato, que pateix un trencament fibril·lar, i també ha tingut una bona actuació, dins la rotunda victòria sobre Massalfassar.
 
Carlos, Pepet i Gavilà s’emporten els tres punts d’Albuixec

A la canxa d’Albuixec, l’equip de Foios (Carlos, Pepet, Gavilà i el feridor Juanma) va eixir a per totes i en un principi va posar el marcador 30-5 al seu favor. Per Albuixec jugaven Sergi, Samuel, Jose i el feridor Carlos, que no podien frenar l’empenta dels de Foios. Però tot seguit van reaccionar els locals i van posar el marcador a un joc només de diferència, 35-30, la qual cosa va fer que Carlos, Pepet i Gavilà, sempre animats i dirigits per Juanma, tornaren a fer força i acabaren dominant la partida per 70-35. Bon debut, per tant, de Carlos, ben acompanyat per la resta de jugadors.
 
Faura recupera l’equip titular i guanya Marquesat 70-55

A la canxa de Faura, l’equip local va eixir amb una formació totalment distinta de la que va perdre en la primera jornada en la seua visita a Massalfassar. Esta vegada, debutava Martí I, jugador de Montcada però forjat a Borbotó, on ha jugat alguns anys a galotxa. I al seu costat tornaven Llopis i Martín, que junt al feridor Sergio s’han imposat al Ovocity-Marquesat, campió de la Copa Edicom (Pau, Gerardo II, Fernando i el feridor Benja) per 70-55. Un resultat que feia repartir els punts, dos per a Faura i un per a Marquesat, després d’una gran partida per part de tots.
 

L'equip de Kiwa-Quart en la primera jornada. Foto: Miquel Navarro
 
Kiwa-Quart supera de forma rotunda Massalfassar amb un 70-10
Al carrer de València de Quart de les Valls es trobaven de bell nou els equips del Kiwa-Quart i Massalfassar, rivals de no fa molt en la Copa Edicom. I en l’equip del poble, la novetat era el debut d’Emili, jugador que en principi jugarà en l’equip de segona categoria del poble, però que ha hagut de substituir en esta ocasió al Xato, que pateix una lesió muscular. Per tant, jugaven el Moro, Emili, Juan Antonio i el feridor Berbis contra Jorge, Ximo, Luis i el feridor Paco. I el resultat ha sigut aclaparador per als locals, que guanyaven 70-10.
 
Beniparrell derrota a Borbotó 70-35
I a Beniparrell, Julián Herrera i Luis superaven els de Borbotó, Adrián, Enric i Castelló, per 70-35. Un resultat que reflecteix la superioritat dels de l’Horta Sud front als de la pedania, que estan notant prou les baixes de jugadors com Martí I i Jose, que jugaven estos anys darrers i ara no hi són.
 
Classificació:

1. Kiwa-Quart , 6 punts
2.  Marquesat, 4
3. Beniparrell, 3
4. Montserrat, 3
5. Massalfassar, 3
6. Foios, 3
7. Albuixec, 3
8. Montserrat, 3
9. Faura, 2
10. Meliana, 0
(Montserrat i Meliana tenen pendent una partida)

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article