elmusa

El Corte Inglés de galotxa comença per a totes les categories

Galotxa

PilotaVeu / València.

Mentre que la setmana passada la primera categoria de carrer obria el foc de la 42a edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, entre dissabte 24 i diumenge 25 de febrer començarà la competició per a totes les altres tretze categories restants.

En la primera categoria de carrer es viurà la segona jornada, amb les partides entre Faura i Marquesat; Quart de les Valls i Massalfassar, on es posarà en joc el liderat del grup; Albuixec i Foios, on la baixa d’Alberto de Foios serà previsiblement coberta per Carlos de Massalfassar; entre Montserrat i Meliana, on els primers voldran sumar la segona victòria del torneig. Completaran la jornada Beniparrell i Borbotó, que voldran sumar els seus primers punts.

Les xiques començaran demà les partides de la seua primera participació dins El Corte Inglés de Galotxa. Els equips de la Pobla de Vallbona A i B i de la Pobla C i D oferiran els primers derbis de la present edició. Meliana rebrà en casa l’equip de Godelleta, en la primera partida femenina que es disputarà en la historia de la modalitat en esta població, mentre que Borbotó descansarà en la jornada inaugural.

Ja en la primera categoria jugada al trinquet serà Llíria A qui jugarà contra la Pobla de Vallbona A, mentre que l’altra partida de la jornada serà la que disputaran el primer equip del club de Torrent i l’Alfara de la Baronia. Riba-roja A serà l’equip que descanse esta setmana.

Les escoles dels clubs de galotxa també inicien el campionat demà pel matí. Estes entitats són els referent dels clubs de pilota i presenten quasi 60 equips al torneig, fruït del treball desinteressat de molts monitors i que són la garantia del futur de la modalitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article