Comencen les sessions de Pilota a l'escola

Món Escolar

PilotaVeu / València.

La setmana passada es donava el tret d’eixida al programa Pilota a l’Escola als centres educatius valencians. El programa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, realitzat en col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana, recorrerà tota la geografia valenciana.

Per a esta edició de 2017, la Conselleria ha ampliat el pressupost de 95.000 a 115.000 euros, un 21% més, cosa que ha incidit en l’augment dels centres escolars participants, que han passat dels 321 als 385 de la present edició, un increment del 19%. Per comarques, participaran en total 115 escoles d’Alacant, 60 de les comarques de Castelló i 210 de les comarques de València.

Les primeres activitats han tingut lloc a les comarques de Castelló i d’Alacant. Concretament, han sigut les poblacions de Borriana, Vila-real, Benlloch, Castelló, Vinaròs, Moraira, Altea, Beniarbeig, Benidorm i Gata de Gorgos les que han rebut les primeres classes de pilota.

El director general de l’Esport, Josep Miquel Moya, s’ha mostrat molt satisfet del treball conjunt realitzat pels tècnics, jugadors i els docents que han participat en Pilota a l’Escola i ha explicat que “creiem fermament en el programa, que té diversos objectius estratègics i transversals: fomentar l’esport en edat escolar, posar en valor la pilota com a part fonamental del nostre patrimoni cultural, i fer que l’alumnat valencià s’acoste al seu entorn més immediat i vertebrar el territori a través de la pilota”.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article