Fem Pilota - Capçalera

De La Vega i Cervera lluitaran pel títol del 4 i mig

Frontó

PilotaVeu / València.

El Campionat Autonòmic de Frontó al 4 i mig entra en la seua recta final. En la primera categoria ja es coneixen els finalistes, que són, Luis de la Vega d’Almussafes i Cervera d’Alaquàs. El passat diumenge es disputaven les dos semifinals al frontó d’Almussafes. De la Vega es desfeia en una partida trepidant d’Adrián de Museros per un ajustat 32 a 30. Per la seua part, Cervera guanyava Dani d’Alginet per idèntic resultat, amb el content general del nombrós públic assistent. Destaca el paper en esta competició de Cervera, que no apareixia com a favorit per a estar en la final en les quinieles inicials.

En segona categoria, els semifinalistes ja es coneixen però encara no els encreuaments, ja que degut a les últimes pluges queda una partida pendent que serà transcendental per veure com queden els dos primers del grup A, que ara mateix són Rubén i Christian. En l’altre grup sí que estan clares les posicions dels jugadors que disputaran les semifinals. Jose de Moixent passa com a primer de grup i Rober de Beniparrell com a segon. Estos quatre jugadors es trobaran el pròxim diumenge a Almussafes per disputar les semifinals.

Pel que fa a la tercera categoria A, el passat diumenge es disputava la ronda de quarts de final, amb estos resultats:

- Alfredo 32 - 22 Txetxu
- Jose María 32 - 23 Javi
- Lluís 19 - 32 Pepe
- Edu 32 - 18 Jose

Amb estos resultats disputaran les semifinals Alfredo d’Almussafes, José María de Paterna, Pepe de Canals i Edu de Godella el pròxim diumenge.

Pel que fa a tercera categoria B, els jugadors que han accedit a les semifinals són Toni Costa, Ricard del Club Tamborí de València, Jordi de Godella i Xavi. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article