Fem Pilota - Capçalera

Parcent arrasa també en la Copa Generalitat

Ratlles

PilotaVeu / Benitatxell.

El magnífic escenari del carrer Major del Poble Nou de Benitatxell, coronava en el matí de diumenge les formacions de Parcent i Benidorm, en categoria sènior i juvenil respectivament, com a campions de la Copa Generalitat.

Començava la matinal de finals de la Copa amb la disputa, a partir de les 10.00 hores, de la final en categoria juvenil, que en este cas, enfrontava els equips de Benidorm i Benimagrell, ambdós formacions amb molta qualitat en les seues files. Per Benidorm s’alineaven Jose Luis, Rafa, Paco, Luis i Àngel, i per Benimagrell, els que disputaven la final eren Juan Carlos, Luismi, Pablo, Yago i Raül. Tots ells van jugar a un gran nivell, sobretot en la primera meitat de la final, on el marcador anava molt igualat. A partir d’eixe moment, els de Benidorm, un poc menys nerviosos s‘afiançaven a poc a poc fins arribar al seu huité joc, i acabar la partida per 8 a 4 per als de Benidorm.


Benidorm, de roig, amb la copa de campions en categoria juvenil. Fotografia: FPV.

Tot seguit, l’espectacle de dansa de la companyia local Morro Falquí, acompanyada del tabal i la dolçaina, amenitzava els prolegòmens de la final absoluta, protagonitzada per l’equip sènior de Benimagrell i per Parcent.

Cal destacar com de minvada arribava la formació de Sant Joan a esta final, en què finalment va haver d’alinear un equip de circumstàncies, amb només quatre jugadors en un carrer on en juguen cinc, en este cas, amb Saoro, Hèctor, Paco i Albert. Per la seua part, Parcent comptava amb el seu equip de gala, el que venia de guanyar la lliga a llargues, el Circuit de La Bolata i la Supercopa de ratlles, és a dir, amb Marc, Sacha, Àngel, Germán i Iván.

La partida, condicionada sobretot per les baixes de Benimagrell, no va tindre història i Parcent va dominar la final sense cap problema, i va aconseguir ser el campió de la Copa Generalitat després de vèncer per 10 a 1, i emportar-se el quart títol d’esta temporada.


Sacha es disposa a colpejar la pilota durant la final. Fotografia: FPV.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article