Fem Pilota - Capçalera

La lesió d’Alberto, de l’equip de Foios, entristeix el començament del Trofeu El Corte Inglés

La lesió d’Alberto, de l’equip de Foios, entristeix el començament del Trofeu El Corte Inglés

Galotxa

Paco Durà / Foios.
 
El començament del XLII Trofeu El Corte Inglés de galotxa, a nivell autonòmic, s'ha vist entristit per la greu lesió patida pel jugador Alberto, de l’equip de Foios, quan estava disputant-se la partida entre la formació de l’Horta Nord i el Kiwa-Quart, actual campió de la modalitat. Encara que no s’havia confirmat oficialment, tot apunta al fet que la lesió d’Alberto és un trencament del bíceps del braç dret, per la qual cosa el jugador haurà de ser intervingut i no podrà jugar la resta del campionat.
 
Kiwa-Quart guanyà 30-70 un rival amb inferioritat numèrica
 
La lesió se li va produït en entrar a jugar una pilota per davant en el bot i notar-se Alberto un fort punxonament en el braç a l’alçada del bíceps. Ràpidament, el jugador i els seus companys s'adonaven dque la lesió podia ser important, ja que el pilotari foienc no podia continuar i va deixar l’equip amb dos jugadors, Pepet i Gavilá, que junt al feridor Juanma van acabat la partida en inferioritat de condicions contra el Kiwa-Quart. En el moment de la lesió, el marcador estava 35-25 per als de Quart (el Moro, el Xato, Juan Antonio i el feridor Berbis). I a partir del moment de la retirada d’Alberto, es va incrementar, lògicament, la superioritat dels campions, que van guanyat la partida, 30-70.
 

Alberto es va haver de retirar lesionat. Fotografia: Paco Durà.

Gavilà: “La lesió d’Alberto té mala pinta i haurà de ser operat”
 
Gavilà, jugador del Foios, ens deia que tots estaven “consternats i fotuts per la lesió del nostre company, ja que, pel es veu, té prou mala pinta i tots ens fa pensar que haurà de ser operat. Ara veurem si el club pot buscar un substitut, cosa que no va serà fàcil, i si no es pot trobar, jugarà algun jove de la pedrera local i farem el que puguem”.
 
Marquesat guanya una partida molt renyida a Beniparrell, 70-45
 
A la canxa d’Alfarp, la partida entre Marquesat i Beniparrell va resultar d’allò més interessant. I, fins i tot, segons ens reconeixia el feridor local Benja “el marcador de 70-45 a favor nostre resulta enganyívol, perquè la partida ha estar molt renyida i hi ha hagut jocs en què s'han fet fins a dotze vegades Val i 30 entre els dos equips. Per part de Marquesat jugaven Pau, Gerardo II, Sopetes II i Benja. I per Beniparrell, Julián, Herrera i Luis, amb el feridor Toni.
 
Montserrat s’emporta els tres punts de Borbotó, 40-70
 
Per la seua part, Montserrat es va emportar els tres punts de la canxa de Borbotó, on va dominar la partida amb autoritat, després d’una primera meitat prou equilibrada. Però, en la recta final, es van imposar els jugadors visitants, Óscar, Carlos, Javi i el feridor Fede, que van superar els locals, Adrià, Enric i Castelló, 40-70.
 
Massalfassar supera Faura, 70-25, que tenia moltes baixes
 
Massalfassar també va ser molt superior a Faura, com així ho reflexa el resultat de 70-25 per als de l’Horta Nord. Jugaven, pels guanyadors, Jorge, Ximo, Luis i el feridor Paco. I per Faura, un equip en baixes condicions per culpa de les lesions, jugaven Edu Langa, Sergio, Carlos i el feridor Dario, una formació més bé de segona que de primera, ja que no podien jugar, per diferents motius, Kevin, amb una lesió important al muscle; Martín, per unes oposicions, i Julián Martí, nou reforç que tampoc podia acudir.
 
Albuixec passa per damunt de Meliana, 15-70
 
I a la canxa de Meliana, l’equip local que va ser repescat després d’haver perdut la categoria, queia davant Albuixec, 15-70. Partida de domini total dels visitants, Sergi, Samuel, Joan i el feridor Carlos, sobre els locals, Canelles, Garrote, Guillem i el feridor Miquel.
 
Classificació:
 
Kiwa-Quart, Marquesat, Albuixec, Montserrat i Massalfassar, 3 punts; Beniparrell, Borbotó, Foios, Faura i Meliana, zero.
 

Berbis i Xato durant la partida d'ahir. Fotografia: Paco Durà-
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article