elmusa

Final vibrant en la XII Copa Generalitat

Ratlles

PilotaVeu / València.

Benimagrell i Parcent lluitaran este diumenge per la XII Copa Generalitat jugada enguany a perxa. El lloc escollit serà el carrer del Poble Nou de Benitatxell i serà demà quan estos dos equips, que estan en un gran moment de forma, es juguen alçar el prestigiós títol.

Per arribar fins ací, Parcent va eliminar Agost en les dos partides de semifinals. La primera, al poble d’Agost, la va vèncer per 4-10. No obstant això, l’equip de l’Alacantí va plantar cara en la tornada posant un 0-6 inicial que va passar al 2-8. Agost ho tenia en la seua mà per desbancar el recent campió de la Supercopa del Joc a ratlles, però Parcent va remuntar i es va acabar imposant per 10-8.

Per la seua banda, Benimagrell va eliminar Bicorb en semifinals. L’eliminatòria va tindre menys història perquè l’anada la va guanyar l’equip de Benimagrell per 10-0, per tant, la remuntada es feia molt complicada per a Bicorb. La tornada va ser una partida en unes condicions climatològiques adverses i que va acabar l’emoció quan Benimagrell va fer un joc. Finalment, Bicorb es va endur la partida de tornada per 10-8, un resultat que classifica els de l’Alacantí.

En la categoria juvenil, Benidorm i Benimagrell buscaran guanyar el títol. Benidorm es va desfer de Lanzadera de Montserrat per un doble 10 a 3 mentre que Benimagrell va guanyar Murla i tindrà un equip en la final de cada categoria.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article