Fem Pilota - Capçalera

Comencen les semifinals en el 4 i mig de frontó

Frontó

PilotaVeu / València.

Continua la competició del 4 i mig de frontó en la primera categoria. Les partides es disputen a Almussafes, que acollirà les partides corresponents a les semifinals. A partir de les 11.00 hores, jugaran Adrián de Museros i Luis de la Vega per un lloc en la final i, a partir de les 12.00 hores, seran Dani d’Alginet i Cervera d’Alaquàs els jugadors que es disputaran l’altra plaça que dóna accés a la final, que es jugarà el dia 5 de març.

Pel que fa a la segona categoria, este cap de setmana es disputarà l'última jornada de la fase regular. Rubén, pel grup A, ja és semifinalista, mentre que pel grup B, Jose de Moixent és qui més opcions té de moment. Fins que passe esta jornada no sabrem els jugadors que passen a eixa nova ronda.

Ja en tercera, categoria que es juga al frontó de Godella, s’anuncien les partides de quarts de final, que han quedat establerts de manera definitiva de la següent manera: Alfredo contra Txetxu, Jose María contra Javi, Lluis contra Pepe i Edu contra Jose.

Respecte a la tercera categoria B, només és disputarà una partida de quarts, la que enfronta a Alberto i Ricard. Toni Costa, Xavi i Jordi passen directament a les semifinals.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article