elmusa

Comença el campionat amb més clubs participants, El Corte Inglés de galotxa

Galotxa

PilotaVeu / València.

La XLII edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, es va presentar dimecres i demà dissabte disputarà les seues primeres partides en la categoria sènior. En casa obriran el trofeu l’Ovocity Marquesat que s’enfrontarà a Beniparell, el Borbotó que disputarà la partida inaugural contra el Lanzadera Montserrat, el Meliana que jugarà contra l’Albuixec, el Foios que es mesurarà al Kiwa Quart de les Valls i, per últim, també jugarà com a local Massalfassar contra Faura.

A l’acte de presentació assistiren la pràctica totalitat dels clubs participants. Així mateix, participaren a l’acte el president de l'FPV, José Daniel Sanjuán; el vicepresident en la modalitat de galotxa, Fede Oliva; Ana Belén Giner, que s’encarrega de l’àrea de la dona; Conrado Ferrado i Juan Contreras, junt a l’alcalde de Godelleta, Rafa Fora; la regidora de Godelleta, Ma Carmen Segovia; la regidora d’esports de Torrent, Nadia Marín; el regidor d’esports de Sollana, Juanjo Martínez, i el regidor d’esports de Picanya.

Fede Oliva, vicepresident de galotxa de l'FPV, va destacar que cal tindre molta cura amb la pedrera de tots els clubs perquè gràcies a ella, El Corte Inglés de Galotxa és el torneig més nombrós i gràcies a l’esforç dels clubs ixen jugadors que van a la resta de modalitats i al món professional.

Per la seua banda, el president de l'FPV, Jose Daniel Sanjuan, va instar el vicepresident que liderara alguna proposta per a incentivar la participació dels equips juvenils en el campionat i va posar en valor, una vegada més, la importància de la col·laboració d'El Corte Inglés al trofeu degà de la pilota valenciana.

Rafa Fora, alcalde de Godelleta, es va mostrar molt emocionat en ser escollit el seu poble com a seu de les finals de les categories de carrer: “Enguany el trofeu El Corte Inglés torna a casa, on va començar ja fa 42 edicions i coincidint amb el cinquanta aniversari de la Sociedad Pilotaria de Godelleta, una data que al consistori volem celebrar com pertoca i donar-li la transcendència que es mereix”.

Finalment, el responsable de relacions institucionals i comunicació d'El Corte Inglés, Pau Pérez Rico, va destacar enguany la incorporació de les dones al campionat, amb un total de 34 jugadores de 4 clubs, la Pobla de Vallbona, Borbotó, Godelleta i Meliana, i espera que en les pròximes edicions siguen moltes més. Pau Pérez Rico, en nom d'El Corte Inglés, també va homenatjar les 7 jugadores pioneres del campionat que ja fa anys començaren a participar en equips mixtes.


La presentació del Trofeu El Corte Inglés de galotxa 2017. Fotografia: FPV.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article