Fem Pilota - Capçalera

Tret d'eixida al Corte Inglés de galotxa

La categoria femenina és la novetat del XLII Campionat Autonòmic de galotxa El Corte Inglés

Galotxa

PilotaVeu / València.

Este dimecres, 15 de febrer, es realitzarà la presentació oficial de la 42a edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, que tindrà un nou atractiu: la categoria femenina.

Serà a partir de les 20 hores, on els quasi 200 equips participants en la present temporada estan citats per a fer-se les protocol·làries fotos de rigor, així com per a recollir tota la documentació pertinent. Enguany les instal·lacions de Godelleta (campionat de carrer), Torrent (categories de trinquet) i Vinalesa (competició d’escoles) han estat les escollides per a acollir les respectives finals del torneig més important de clubs.

Com a principal novetat, cal destacar la creació d’una nova categoria de competició: la femenina, en la qual formacions de la Pobla de Vallbona, Borbotó, Meliana i Godelleta jugaran el seu primer autonòmic de la modalitat, mentre que els clubs que destaquen per la seua participació són els de Meliana, que suma 14 formacions en el torneig,  i els de Massalfassar i la Pobla de Vallbona, que presenten 13 equips cadascun. Els clubs de Borriana i Campanar seran les cares noves d’aquesta edició.
 

Es tracta de la competició decana dels clubs i la de major participació. Fotografia: FPV.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article