[Vídeo] Pilota a l’Escola creix amb experiències positives per millorar la conflictivitat

Món Escolar

PilotaVeu / València.

El vídeo que la Federació ha difós per les xarxes està enregistrat en l’última sessió de formació per als docents realitzada al trinquet de Pelayo, on expliquen el recorregut de Pilota a l’Escola durant els últims anys i en què consisteix.

Pilota a l’Escola és un Programa que naix l'any 2005 en la Conselleria de Cultura, Educació i Esports amb la finalitat d'introduir el Joc de Pilota en els Centres Educatius, i que la Federació de Pilota Valenciana s'encarrega de dur endavant, coordinant i organitzant les diferents activitats. Alumnes de més de 385 centres han gaudit amb el nostre esport gràcies al programa. La demanda de Pilota a l’Escola no para de créixer, i només en l’últim any un 17% més d’escoles ho van sol·licitar.

Experiència positiva amb la pilota al barri de la Coma

Els mestres del col·legi Antonio Ferrandis, Manu Pons i Cèsar Mongue expliquen la seua experiència amb la pilota en un barri conflictiu com és ‘La Coma’. Manu Pons conta als seus companys que amb la pilota valenciana evita conflictes que “amb el futbol, el bàsquet i altres esports sempre apareixen”. Després de 7 anys amb el programa, assegura que la pilota “és un recurs molt útil en un barri tan problemàtic”.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article