elmusa

Alacant calfa les Lligues de llargues i palma

Ratlles

PilotaVeu / Alacant.

El Museu Arqueològic d’Alacant va ser l’escenari escollit per a la presentació de la XXXIII Lliga a Llargues i de la XXV Lliga a Palma “Trofeu Diputació d’Alacant”. La competició mamprendrà este pròxim cap de setmana del 18-19 de febrer i s'allargarà fins al 8-9 de juliol, quan es celebraran les finals de totes les categories a la població de Pedreguer, on es disputava ja el passat dissabte la primera edició de la Supercopa de Ratlles, títol que s'enduia el club de Parcent.

La lliga enguany comptarà amb 41 poblacions i un total de 71 equips, 38 d'ells que disputaran la competició de llargues i 33 que jugaran a palma. Gràcies al suport de la Diputació d’Alacant, que mai ha deixat de banda el món de les ratlles, cada equip participant rep samarretes, calendaris, cartells, esparadraps i pilotes per a jugar durant els mesos de competició. Es tracta, sens dubte, d’una iniciativa pionera i modèlica la de la Diputació.

El vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines, que va acompanyar el president, Daniel Sanjuán, va manifestar que les xifres de participació han pujat notablement respecte dels últims anys, “i hi ha equips nous com el de Petrer, i altres dels quals s’ha recuperat la seua participació, com és el cas del club d’Altea”.

A més, va afegir que “la província de València aporta 10 equips repartits entre 6 clubs, per la qual cosa també s’espera una competició molt disputada”. Molines també va posar en valor el treball de tots els membres del comitè de ratlles. Mentrestant, Sanjuán també va explicar que gràcies al projecte de màrqueting que té en marxa la Federació s’ha creat un canal Youtube, i es pretén donar a conèixer en major mesura totes les modalitats de la pilota valenciana. Així mateix, va anunciar que l’Europeu de joves en la modalitat del joc a ratlles es jugarà en juliol a la demarcació d’Alacant.

Estigueren presents junt als seus jugadors, el regidor d’Esports del Campello, el regidor d’Esports de Polop, el regidor d’Esports de Sella, el de Sant Vicent del Raspeig, la regidora d’Esports i alcalde d’Agost.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article