elmusa

Les lligues de llargues i palma es presenten al Museu Arqueològic d’Alacant

Ratlles

PilotaVeu / Alacant.

Comença una nova temporada en la modalitat de Joc a Ratlles, en les competicions emmarcades dins del Trofeu Diputació d'Alacant, que en este cas es disputen a Llargues i a Palma, celebrant ja en el primer cas l'edició número XXXIII, i en el segon, la palma, que ja es troba en la XXV edició.

La presentació d'estes competicions tindran lloc este dilluns dia 13 de febrer a partir de les 20.00 hores, com ja és habitual, al MARQ (Museu Arqueològic – plaça del Dr. Gómez Ulloa, s/n) d’Alacant, en la qual s'aprofitarà per a lliurar el material a tots els equips inscrits en ambdues lligues.

Enguany la competició creix quant a participació, de fet, inclús s'incorpora un nou grup procedent de València que s'inclou en la tercera categoria, afegint-se en este cas al de la primera categoria que ja va participar en l'edició de l'any passat.

Es comptarà amb un total de 71 equips, 38 d'ells que disputaran la competició de llargues i 33 que jugaran a palma. Sella és el club que destaca per damunt de tots amb un total de sis equips, quatre de palma i dos de llargues, sent el club que més equips aporta a la competició. Agost i Parcent, amb quatre equips cada club, són els que segueixen en participació els de Sella.

La competició mamprendrà el cap de setmana del 18-19 de febrer i s'allargarà fins al 8-9 de juliol, quan es celebraran les finals de totes les categories a la població de Pedreguer, on es disputava ja el passat dissabte la primera edició de la Supercopa de Ratlles, títol que s'enduia el club de Parcent.
 

Partida de la lliga de llargues de l'any passat a Alfara. Fotografia: Miquel Navarro.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article