elmusa

Kiwa-Quart arrasa en la Supercopa de Galotxa

Kiwa-Quart, campió de la Supercopa de Galotxa en guanyar l’Ovocity-Marquesat 70-15 en la canxa de Godelleta

Galotxa

Paco Durà / Godelleta.
 
L’equip de Kiwa-Quart s’ha proclamat campió de la Supercopa de Galotxa en guanyar la final disputada a la canxa de Godelleta davant l’Ovocity-Marquesat amb un resultat de 70-15 tantos. Un resultat molt contundent, reflex de la superioritat aclaparadora de la formació de Quart de les Valls, integrada pel Moro, Guillermo, el Xato i Bervis, que estigueren intractables, particularment, Guillermo, que acaçà a pilotades els rivals. El Moro també estigué molt encertat, tant en el bot com en el contrarest, i davant el Xato aprofitava amb certa comoditat tot el que li arribava. I el feridor Bervis complia sense cap problema, perquè la veritat és que la partida va ser un “passeig” per als campions.
 

L'equip Ovocity-Marquesat. Foto: Paco Durà.
 
Un “vendaval” de joc per part de Guillermo i Moro
Certament, no era gens fàcil per als jugadors de Marquesat (Pau, Fernando, Sopetes II i Benja) fer front a un rivals com els de Quart, perquè des del primer joc ja es veien el “vendaval” de joc damunt, quan Guillermo i el Moro els tiraven les quatre dalt des de la galotxa i el bot. I encara que el galotxer Fernando, que juga amb solvència i contundència amb les dos mans per dalt, replicava molt bé i aconseguien traure el seu primer joc des del bot, prompte es va veure que les forces estaven prou desnivellades.
 
Guillermo una vegada i un altra duia la pilota dalt de qualsevol forma, fins i tot va estar apunt de fer-ho una vegada amb l’esquerra per baix. I com el Moro, hui per hui, és el millor jugador de la galotxa al bot, poc més podien fer els de Marquesat. Per tant, el marcador es disparava a 40-10 i 50-15, fins acabar amb la victòria joiosa de l’equip del Kiwa-Quart, que era felicitat per als seguidors del seu poble i del contrari, ja que en la final els dos equips van demostrar una gran esportivitat.
 

Kiwa-Quart celebra la victòria amb la seua gent. Foto: Paco Durà.
 
Montserrat, campió juvenil davant Beniparrell
A la fi, autoritats de Godelleta i dels pobles participants, així com membres de la Federació de Pilota, feren el lliurament de medalles i trofeus als finalistes, com també ho havien fet abans amb la Supercopa juvenil, que ha guanyat Montserrat per 50-25 a Beniparrell, en una partida molt bona per part de tots, i en especial pels campions, que han rebut els suport de familiars i seguidors del seu poble.


Els finalistes de la categoria juvenil. Foto: Paco Durà.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article