Fem Pilota - Capçalera

La categoria femenina és la novetat del XLII Campionat Autonòmic de galotxa El Corte Inglés

La categoria femenina és la novetat del XLII Campionat Autonòmic de galotxa El Corte Inglés, que es presenta dimecres

Galotxa

PilotaVeu / València.

El pròxim dimecres, 15 de febrer, es realitzarà la presentació oficial de la 42a edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, que tindrà un nou atractiu: la categoria femenina.

Serà a partir de les 20 hores, on els quasi 200 equips participants en la present temporada estan citats per a fer-se les protocol·làries fotos de rigor, així com per a recollir tota la documentació pertinent. Enguany les instal·lacions de Godelleta (campionat de carrer), Torrent (categories de trinquet) i Vinalesa (competició d’escoles) han estat les escollides per a acollir les respectives finals del torneig més important de clubs.

Com a principal novetat, cal destacar la creació d’una nova categoria de competició: la femenina, en la qual formacions de la Pobla de Vallbona, Borbotó, Meliana i Godelleta jugaran el seu primer autonòmic de la modalitat, mentre que els clubs que destaquen per la seua participació són els de Meliana, que suma 14 formacions en el torneig,  i els de Massalfassar i la Pobla de Vallbona, que presenten 13 equips cadascun. Els clubs de Borriana i Campanar seran les cares noves d’aquesta edició.
 

Es tracta de la competició decana dels clubs i la de major participació. Fotografia: FPV.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article