elmusa

La Supercopa de Galotxa es disputa finalment a Godelleta

Galotxa

PilotaVeu / Godelleta.

Degut a la situació meteorològica, la final de la Supercopa de Galotxa es disputarà finalment a la canxa cobert de Godelleta (la Foia de Bunyol). Obrirà el teló a partir de les 15 hores l’enfrontament de la categoria juvenil entre Beniparrell, com a campió de l’Autonòmic El Corte Inglés i de l’Interpobles Edicom, i Montserrat, subcampió de l’Autonòmic. Els de l’Horta Sud vénen de guanyar-ho tot en la temporada 2016 i són favorits, però cada partida es diferent i una final és una final.

Una vegada es complete la final juvenil aplegarà el torn de l’absoluta. En ella un dels equips protagonistes serà la formació del club de Quart de les Valls, que jugarà amb Javi “Moro”, Guillermo, Juan Carlos “Xato”, Castillejo i Bervis. Els del Camp de Morvedre aconseguiren la plaça després de guanyar l’Autonòmic, i en la final del passat Interpobles-Edicom es varen enfrontar amb Marquesat. Aleshores els d’Alfarp alçaren la copa de campions, de manera que la Supercopa serà la revenja de la final de l’Interpobles jugada a mitjan desembre.

L’equip del Marquesat, amb Pau, Fernando, Sopetes II i Benja, jugarà la seua tercera i última final de la modalitat corresponent a la temporada 2016 contra Quart de les Valls. Ja que la primera final, en aquest cas de la Copa Generalitat, també va tindre estos equips com a protagonistes, on va guanyar, en aquella ocasió l’equip del Camp de Morvedre.
 

Marquesat i Quart de les Vall seran de nou rivals en una final. Fotografia: FPV.
 
Horaris de les finals:

Final Juvenil: Lanzadera Montserrat - Ajuntament Beniparrell. 15.00 hores.
Final Sènior: Ovocity Marquesat - KIWA Quart de les Valls. 16:00 hores. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article