elmusa

Germanor i pilota a la IV edició del Campionat Provincial Sant Blai de Borriana

Galotxa

PilotaVeu / Borriana.

El passat 29 de gener, el trinquet Batiste Viñes de Borriana va viure la IV edició del Campionat Provincial Sant Blai, una jornada extraordinària de galotxa organitzada i dirigida pel Club de Pilota de Borriana, a través del seu president, Juan Bautista Rubert Nebot, i la seua junta directiva formada per Vicente Traver Gómez, Cristian Castelló Rubert, Antonio Roig Llopis i Juan José Ferrandis Gómez.

Després d’una competida i renyida semifinal entre l’equip de Borriana, format per Juan Rubert, Juanjo Ferrandis i Cristian Castelló, amb la ferida del “Malenet”, i l’equip d’Onda, format per Lluís, Alex, Jordi i Javi, els borrianencs van poder passar a la final, en vèncer amb un resultat de 60-40.

A continuació, es va disputar la segona semifinal, que enfrontava el segon equip de Borriana, compost per Xavi, Guillermo i Òscar, amb la treta també de “Malenet”, contra l’equip de Castelló, format per Sales, Carles i Lluís, que va finalitzar amb un 60-45 per als de Borriana.

La disputa pel tercer lloc va donar com a guanyador l’equip d’Onda, que es va enfrontar al de Castelló. Tot seguit, es va jugar la final definitiva entre els dos equips locals, que van demostrar la seua superioritat en esta edició. La final va ser igualada i qualsevol haguera pogut endur-se la victòria. Finalment, es va imposar l’equip format per Juan Rubert, Juanjo Ferrandis i Cristian Castelló amb un marcador de 60-45. L’equip guanyador, dirigit pel “Malenet”, va dedicar la seua victòria a l'anterior president, Gustavo Escrig Borja.

Una vegada feta l’entrega de trofeus, els jugadors de tots els equips participants van gaudir d’una paella de germanor elaborada pels actuals dirigents del Bar Trinquet de Borriana, Paqui i Peret.
 

Foto: Club de Pilota de Borriana


Foto: Club de Pilota de Borriana


Foto: Club de Pilota de Borriana

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article