Fem Pilota - Capçalera

Benimagrell i Parcent acaronen el pas a la final de la Copa Generalitat

Ratlles

PilotaVeu / València.

El cap de setmana s’ha jugat l’anada de les semifinals de la XII edició de la Copa Generalitat disputada enguany a perxa. En la categoria absoluta, Parcent i Benimagrell prenen avantatge, mentre que en la categoria juvenil la formació de Benidorm ja ha aconseguit aplegar a la final i el seu rival eixirà entre Murla i Benimagrell.

La categoria absoluta va viure les primeres partides de semifinals, on Benimagrell i Parcent colpejaren primer, i amb contundència. En el cas de l’equip de l’Alacantí, jugaren l’anada en el seu carrer davant Bicorb. Benimagrell va donar un repàs absolut als de la Canal de Navarrés que no van poder sumar cap joc al seu marcador, de manera que els de Benimagrell ja tenen quasi els dos peus en la final del diumenge 19, que tindrà lloc en el carrer de Poble Nou de Benitatxell.

Pel que fa a l’altra semifinal, Parcent, els recents campions de la Supercopa del Joc a Ratlles, es desplaçaren a Agost, on jugaren contra els campions de palma, als quals derrotaren 4 a 10. Així, malgrat que queda la tornada, l’equip de la Marina Alta està a un nivell espectacular i és complicat que perden la tornada i a casa, però tot pot ocórrer.

Benidorm és el primer finalista
En la categoria juvenil, l’escola de Benidorm ja ha eliminat la formació de Montserrat. Les partides d’anada i de tornada es varen tancar amb el mateix resultat, 10 a 3 favorable als joves del Benidorm, que ja estan a l’espera de conèixer rival per a la seua final. D’entre Murla i Benimagrell eixirà l’altre finalista, de moment els de l’Alacantí tenen més opcions, ja que guanyaren en el carrer de Murla el passat cap de setmana 5 a 10, i la partida de tornada es jugarà al seu carrer la pròxima setmana.
 

Mario del Campello juga per Benimagrell. Fotografia: FPV.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article