Fem Pilota - Capçalera

La Copa Generalitat es juga a Benimagrell, Agost, Montserrat i Murla

Ratlles

PilotaVeu / València.

Les primeres partides de les semifinals de la XII edició de la Copa Generalitat es jugaran a aquestes poblacions al llarg del cap de setmana.

En la primera eliminatòria de la categoria absoluta els protagonistes seran Benimagrell i Bicorb. Els primers aconseguiren passar de ronda després de guanyar les dos partides davant Sella, la primera per 10 a 4 i la segona 10 a 1. Els seus rivals, actuals campions autonòmics de raspall, deixaren el Massalfassar, campió de la Supercopa d’Escala i Corda, en quarts de final. La partida tindrà lloc al carrer de pilota de Benimagrell i la tornada es jugarà la setmana pròxima a la plaça de Bicorb.

En l’altra semifinal lluitaran les formacions d’Agost i Parcent per una plaça en la gran final. Agost va eliminar Quart de les Valls en la ronda prèvia, mentre que Parcent va passar sense jugar cap partida, en haver de retirar-se Marquesat prematurament.

Ja en la categoria juvenil, Benidorm té peu i mig en la final, després de guanyar en la partida d’anada contra Montserrat, amb un clar resultat de 8 a 1. Demà es jugarà la tornada en el carrer de pilota de la població de la Ribera, si l’oratge ho permet, en cas contrari es jugaria probablement en la canxa coberta de Godelleta.

Murla i Benimagrell disputaran encara la partida d’anada, en una eliminatòria on els primers són favorits, ja que són els actuals defensors del títol. Cal recordar que les finals de la Copa Generalitat seran el diumenge 19 de febrer, en el carrer de pilota de Poble Nou de Benitatxell.


La palma de Sergi, una de les armes de l'equip d'Agost. Fotografia: FPV.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article