elmusa

El temporal del passat cap de setmana afectà la Copa Generalitat de perxa

Ratlles

PilotaVeu / València.

El mal oratge del cap de setmana passat va modificar totes les partides de tornada de quarts de final de la XII edició de la Copa Generalitat de Perxa.

En el cas de la categoria absoluta, només es va completar una eliminatòria de les tres que hi havia previstes. Va ser la que tenia Bicorb i Massalfassar com a protagonistes i en la qual el pas a semifinals va ser favorable per als de la Canal de Navarrés.

El seu rival de semifinals serà el guanyador de l’eliminatòria entre Sella i Benimagrell, en la qual la partida de tornada no es va poder jugar per les inclemències climatològiques, com també va ocórrer amb la partida entre Quart de les Valls i Agost. L’equip que passe d’este emparellament s’enfrontarà a Parcent en semifinals.

Les partides de tornada suspeses pel temporal es jugaran el pròxim cap de setmana, un fet que obliga a endarrerir tot el calendari una setmana. D’esta forma, les finals de la present edició, previstes per al diumenge 12 de febrer en Poble Nou de Benitatxell, passarien a jugar-se el diumenge 19 de febrer.

Respecte a la categoria juvenil, la primera eliminatòria, en què s’enfrontaven Montserrat i Agost, va haver de ser jugada en la canxa de pilota de Godelleta, que està coberta, i hi van guanyar els de la Ribera. En les semifinals es creuaran amb l’equip de l’escola de Benidorm, vigent subcampió del campionat.

Per la seua part, els actuals defensors del títol, l’escola de Murla, hauran d’esperar una setmana més per conèixer els seus rivals, ja que l’eliminatòria entre Benimagrell i Sella va ser suspesa, igual que la de la categoria sènior.


Àngel de Murla és el traure de Parcent. Fotografia: FPV.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article