elmusa

Sella, Bicorb i Agost s'avancen en la Copa Generalitat de perxa

Ratlles

PilotaVeu / València.

Les partides d’anada de la XII edició de la Copa Generalitat Valenciana, que enguany es juga a perxa, es van disputar el passat cap de setmana. Sella, Bicorb i Agost es van avançar en els seus confrontaments, que es resoldran en la partida de tornada el pròxim cap de setmana.

La formació de Sella va derrotar amb contundència els de Benimagrell i va deixar el marcador en un favorable 10 a 4. La segona eliminatòria tenia Massalfassar i Bicorb com a protagonistes i es va jugar en la canxa dels primers. Tot i jugar com a locals, la inexperiència va ser determinant en la partida i Bicorp va guanyar 5 a 10. Per últim, l’equip sènior del club d’Agost feu valdre la seua condició de campió de palma i va derrotar Quart de les Valls per un clar 10 a 3.

Ja en categoria juvenil, les primeres eliminatòries deixaren la sorprenent victòria de l’escola de Montserrat en la seua visita a Agost, on el marcador va quedar 5 a 10, i la victòria local dels joves del Benimagrell davant l’equip de Sella, ja que van aconseguir un marcador de 10 a 7 que deixa en l’aire el pas a semifinals de les dues formacions.
 

Massalfassar té complicat la seua passada a semifinals. Fotografia: FPV.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article