Fem Pilota - Capçalera

Pedreguer acollirà la Supercopa i les finals del joc a ratlles

Ratlles

PilotaVeu / València.

El president del comitè de Jocs a Ratlles de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines, ha signat este matí el conveni amb l'alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús, per a la celebració de la I Supercopa del Joc a Ratlles amb les finals de les Lligues a Llargues i Palma de la propera edició del Trofeu "Diputació d'Alacant".

Este conveni farà possible que, per primera vegada en la història de les llargues, es dispute una Supercopa, en aquest cas, a la modalitat de perxa, i que protagonitzaran les formacions de Parcent i Sella, com a campions de la primera categoria en 2016 de les Lligues a Llargues i a Perxa respectivament. Eixe nou trofeu es disputarà el pròxim 4 de febrer.

També Pedreguer acollirà les finals de la XXXIII Lliga a Llargues i de la XXIV Lliga a Palma – Trofeu Diputació d’Alacant 2016 durant el 8 i 9 de juliol. Unes finals que tindran este municipi de la Marina Alta en el punt de mira a nivell esportiu. Demà dissabte l'ajuntament acollirà la primera cita, ja que a la vesprada tindrà lloc l'assemblea anual de llargues a la qual s'espera una gran assistència.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article