elmusa

La partida Aritz Lasa – Adrian de Quart serà retransmesa en 'streaming'

Frontó

David Sarasol / El Puig.

 
Hui divendres, a partir de les 17.00h, en la sala de premsa de l’hotel Ronda del Puig, tindrà lloc la roda de premsa prèvia a la partida d’Aritz Lasa.

El jugador d’Urretxu (Guipúscoa, 1983), retirat del món professional el passat gener del 2016, va formar part de l’empresa ASPE durant nou anys. Durant eixos anys va jugar 364 partides, de les quals va guanyar-ne 186. Ara, tindrà l’oportunitat de jugar ací per primera vegada. Tenint en compte que allí juguen amb pilotes de més de cent grams i que ací són cinquanta, es jugarà amb pilotes de 65 grams.

El rival de Lasa serà Adrian de Quart (Aldaia, 1990), que arriba després de guanyar el trofeu Mestres, en el qual van participar amb ell, Alejandro de Paterna -subcampió-, Adrian II de Museros, Moro de Massalfassar i Montesa del Puig. Trofeu, este, amb més prestigi que l'individual autonòmic que, per cert, va guanyar el 2014.

A la roda de premsa està convidada tota la premsa, però, el protagonisme recaurà en l’escola del Puig. Els xiquets s’han preparat algunes preguntes per fer-les al jugador que, de la seua part, els ha dut algunes samarretes per a rifar-les entre ells.

Després de la roda de premsa hi haurà un temps per al descans i, a partir de les huit de la vesprada, tindran lloc la presentació dels jugadors i la partida.

Cal fer dues puntualitzacions, d'una banda, les entrades (5€) estan exhaurides des de fa uns dies, d'altra banda, serà retransmesa en directe en 'streaming' a través del Facebook de la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig.

També destacar que a la partida vindrà gent de llocs com Sella o Albacete, que s’han interessat per l’encontre.

Esta partida és el primer dels actes que enceten el 50 aniversari de la Penya (1967-2017), que tindrà un munt d’actes i sorpreses al llarg de l’any.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article