elmusa

El Puig acull les Finals Provincials JECV de frontó valencià per equips

Frontó

El Puig (l’Horta Nord), diumenge, 08 de gener de 2017. 

El frontó municipal JA Montesa del Puig, ha viscut una matinal intensa durant les finals dels XXXV JECV de frontó valencià per equips.

Al mateix temps que es jugaven les finals, als frontons del Poliesportiu Municipal, es disputava el tercer i quart lloc.

La primera final ha enfrontat els juvenils de Vinalesa i Meliana, dues escoles de l’Horta Nord, i l’han guanyat els de Vinalesa.

Després ha sigut el torn per als cadets. El Puig i Sueca han jugat una final dominada totalment pels jugadors de l’Horta Nord.

A continuació ha sigut el torn dels alevins. Massamagrell ha vençut Oliva en una partida en què els de l’Horta Nord han sigut superiors.

Quedaven dues finals que, per cert, no han tingut molta història degut a la superioritat dels guanyadors. Primer els infantils del Puig han derrotat els de Vinalesa. Després els benjamins del Puig han fet el mateix amb els de Piles.

Cal destacar que escoles dedicades al raspall, com Piles, Oliva o Moixent, són capaces d’arribar a fases finals d’una modalitat que no és la d’ells.

I destacar també que totes les finals les han guanyat escoles de l’Horta Nord on, el frontó, és una de les modalitats més practicades.

I, per damunt de tots, l’escola del Puig que, amb tres victòries, un tercer i un quart lloc, han sigut els grans protagonistes, fruit d’un treball que, al llarg de l‘any, demostren per què són els millors.

Si cal nomenar algun jugador destacat, ens quedaríem amb estos tres: el cadet Marco II del Puig, l’aleví Jordi de Massamagrell i el benjamí Carlos del Puig.

El lliurament de trofeus l’han dut a terme el vicepresident de la FPV Daniel Novejarque i el regidor d’Esports del Puig Fernando Checa.

El quadre final ha quedat de la següent manera:

Juvenils:
1. Vinalesa
2. Meliana
3. Montserrat A
4. Godelleta

Cadets:
1. El Puig A
2. Sueca
3. El Puig B
4. Godelleta

Infantils:
1. El Puig A
2. Vinalesa
3. Montserrat A
4. Massamagrell A

Alevins:
1. Massamagrell A
2. Oliva A
3. Moixent
4. El Puig A

Benjamins:
1. El Puig A
2. Piles B
3. CEIP Fernando Rodríguez Fornos A
4.  Meliana E
 
David Sarasol (membre de la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig).
  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article