Fem Pilota - Capçalera

Alacant decideix el campió del I Circuit La Bolata a llargues

Sella i Parcent lluiten per endur-se el primer títol del I Circuit La Bolata el diumenge a Alacant

Ratlles

Javier Cid / València.

La final del I Circuit La Bolata en la modalitat de llargues es disputarà este diumenge al carrer de Jorge Juan d’Alacant. Sella i Parcent lluitaran per un títol que s’hauria d’haver resolt el passat 18 de desembre, però les fortes pluges patides arreu del País Valencià van impedir la celebració de la final aquell dia, per tant, es va ajornar per al diumenge a partir de les 11.30.

La final serà una partida molt disputada entre dos grans equips que han arribat a la final demostrant un gran nivell. Sella, que jugarà amb Màlia, Jordi, Jesús, Quico i Piripi, destaca pel conjunt, per ser un equip compacte i on tots van a una ja que es coneixen molt entre els jugadors. Parcent, que formarà amb Àngel, Sacha, Adrià, Germán i Iván, també juga com a equip, no obstant això, sobreïxen figures com ara Sacha o Àngel.

En la prèvia d’aquella final, Jesús de Sella i Àngel de Murla (encara que juga per Parcent) ens van donar les seues impressions en ‘Colp a colp’ i afirmaren que serà una partida molt disputada entre dos equips que es coneixen molt bé. “Qui faça més errors perdrà. Hem d’estar concentrats cada moment de la partida” deia Jesús.

El matí de pilota començarà abans a Alacant amb una partida entre els millors jugadors juvenils d’esta modalitat. A Orba, ja van tenir l’oportunitat deu joves jugadors de jugar prèviament a la disputa de les semifinals del Circuit La Bolata i este segon diumenge de gener, seran altres deu joves els que tindran la seua oportunitat per a lluir-se abans que juguen els dos finalistes d’este torneig, Sella i Parcent.

Així, el matí s’obrirà a les 10 amb una partida de joves promeses que disputaran José Luis de Benidorm, Rafa de Benidorm, Raúl de Benimagrell, Toni de Sella i Alejandro d’Agost contra Vicent de Pedreguer, Joan Carles de Mutxamel, Miguel de Mutxamel, Paco de Benidorm i Enric de València.
 

Cartell de la final. Fotografia: FPV.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article