Fem Pilota - Capçalera

Se suspèn el Trofeu de Galotxa Mancomunitat de la Ribera Alta

Galotxa


PilotaVeu / Alfarp.

El Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta que s’havia de disputar demà a la localitat d’Alfarb en la modalitat de galotxa, ha quedat suspès per la pluja. El torneig, que celebrava el seu XX aniversari, tenia com a protagonistes dos formidables equips en els quals destacava la presència de Puchol II i Marc de Montserrat.

El torneig es reprendrà un altre dia, segons els organitzadors, i els equips es mantindran en cartell. El primer equip estarà format pel campió de l’Individual d’escala i corda, Puchol II, Nacho i Nando amb Benja de feridor mentre que l’altre quartet el conformaran Marc de Montserrat, actual campió de l’Individual sub-23, Santi i Carlos amb Castelló de feridor. Dos conjunts molt compensats que, de segur que ofereixen un bonic espectacle.

A més, el conjunt guanyador del vigèsim aniversari del Mancomunitat Ribera Alta s’endurà un premi de 300 euros en metàl·lic. Malgrat que el carrer artificial on es jugava és cobert, s’ha decidit des de l’organització suspendre la partida degut a les previsions meteorològiques adverses.
 

Cartell del Mancomunitat Ribera Alta. Fotografia: Val Net.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article