elmusa

Quart de les Valls i Marquesat, disputen la Supercopa de galotxa a Godelleta

Galotxa

Paco Durà / Quart-Alfarb. 

Els equips d’Ovocity-Marquesat i Kiwa-Quart de les Valls tornaran a enfrontar-se este dissabte, una setmana després de la final de la Copa Edicom. Ara la disputa serà per la Supercopa de galotxa, que cada any enfronta el campió del Trofeu El Corte Inglés i el campió de l’Edicom, el equivalent als campions de lliga i copa en qualsevol altre esport.
 
L’oratge obliga a jugar-la a Godelleta en lloc d’Albuixec

Açò fa que la Supercopa supose la revenja entre els dos millors equips de la temporada de galotxa, que es jugarà en la canxa de Godelleta ja que la pluja serà la protagonista del cap de setmana. Per tant, la Federació de Pilota ja ha anunciat que es jugarà a Godelleta, en una canxa tancada per dalt. 
 
I una altra circumstància a tenir en compte de cara a la revenja ha de ser que l’equip de Quart serà distint al de la Copa, ja que disputa la Supercopa en qualitat de campió del Trofeu El Corte Inglés. I això li permet alinear Javi El Moro i Guillermo, junt al Xato i Bervis, que serà el presumible equip titular, a part d’Àlex i Juan Antonio, que també estaran per si de cas. Enfront jugaran Pau, Fernando, Sopetes II i Benja, el mateix equip que guanyà la Copa per part del Marquesat.
 
Benja: “La tornada del Moro i Guillermo ho posa més complicat”

Davant este escenari, el feridor Benja diu que “ara la final serà més complicada, perquè l’equip de Quart guanya molt amb l’entrada del Moro i Guillermo, però tenim molta moral i intentarem buscar algun punt feble que tinguen per vore si els podem guanyar. Els dos equips són molt pareguts quant a possibilitats i espere que siga una partida molt renyida i bona per al públic”.
 

Els jugadors de Marquesat amb la Copa guanyada el passat cap de setmana. Fotografia: Paco Durà.
 
Juan Antonio: “Enguany hem estat en les quatre finals possibles”

Per la seua banda, el club pilotari Quart es mostra també molt il·lusionat. I el seu president i jugador, Juan Antonio, recorda que “de les quatre finals que es poden disputar al llarg de l’any, hem estat en les quatre i en portem dos guanyades; vorem ara què passa però confiem molt en el nostre equip, tot i que ara podem comptar amb tots els efectius. El Moro i Guillermo, junt a la resta, ens fa més forts i podem aspirar a tot. Començàrem l’any guanyant la Copa Generalitat contra Marquesat i pensem acabar de la mateixa manera en la Supercopa”.
 

Kiwa-Quart, campió de la lliga El Corte Inglés. Fotografia: Paco Durà.


Cartell Supercopa de Galotxa. Fotografia: FPV
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article