elmusa

Marquesat renova el títol de la CopaEdicom de galotxa davant Quart de les Valls

Galotxa

Paco Durà / Borbotó.

L'equip de Marquesat (Pau, Fernando, Sopetes II i el feridor Benja) s'ha proclamat campió de la Copa Edicom de galotxa, després de guanyar el Xiriguito el Xato-Quart (Àlex, el Xato, J. Antonio i el feridor M. Àngel), 70-30, en la canxa de Borbotó.

La final de primera estava marcada per l'absència d'un rest específic per fer el bot en l'equip de Quart, agreujat per la lesió de Montesa, que s'ha equipat per si podia entrar de punter, tot i portar un fort embenat a la cama dreta. Àlex és mitger i no pot rendir al bot com un altre més habituat a jugar en eixa demarcació. Això ho ha sabut aprofitar el feridor de Marquesat, Benja, que ha estat molt encertat i ha fet patir molt el jove rival.

Després d'un començament un poc igualat, prompte han trencat un joc els de la Ribera Alta. I, a poc a poc, es veia com la partida es decantava per als de Marquesat, un equip molt compensat. Pau estava contundent en el dau i Fernando, un gegant en la galotxa que juga amb les dos mans per dalt. I com el feridor Benja tirava en tot moment de l'equip, que davant tenia Sopetes II, que també estava molt atent i segur.

El marcador s'ha posat 45-15 i 50-20, marcant en tot moment les diferències, perquè els de Quart anaven arrossegats per la manca d'un jugador que fera el bot amb més contundència, tot i que tant a Àlex com al Xato no se'ls pot dir que no hagen posat tot el que calia, davant un rival que ha sigut superior.  
 

Equip de Marquesat en acció. Fotografia: Paco Durà 

També ha sorprès que Bervis no fóra el feridor de Quart, perquè Miguel Àngel era la primera final que disputava i els nervis potser l'hagen afectat. Però, sense ser res espectacular, perquè les finals tenen sempre més emoció que qualitat,  Marquesat ha sigut sempre superior i just guanyador de la final i ha rebut la copa de mans del director general d'Esports de la Generalitat, mentre Quart rebia el trofeu de subcampió de mans del president de la Federació.
 

El feridor Benja, paper important en la final. Fotografia: Paco Durà 

En juvenils, el títol ha sigut per a Beniparrell, que ha superat Meliana, 50-15.
 

Equip juvenil de Beniparrell. Fotografia: Paco Durà 

Ara, el proper dissabte jugaran a la canxa d'Albuixec la Supercopa de galotxa, els mateixos equips de hui, Ovocity-Marquesat i Kiwa-Quart.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article