Fem Pilota - Capçalera

Esta vesprada es reprén la final suspesa de l'Individual de frontó

Frontó

PilotaVeu / València.

Després que el passat diumenge s’haguera d’ajornar la partida entre el Moro de Massalfassar i Adrián de Museros pels constants esvarons deguts a l’estat de la pista per les pluges, de la final corresponent a la categoria especial de l’Individual de Frontó quan anaven 28 a 12 favorable per al de Massalfassar, serà hui dissabte dia 10 al mateix escenari que s’han jugat totes les finals, al frontó d’Almussafes, quan es reprendrà.

La partida està anunciada a partir de les 17.00 i es jugarà a 41 punts. Potser el favorit per endur-se la victòria siga el Moro, ja que porta un clar avantatge en el marcador, i la partida començarà amb un resultat favorable per a ell de 28 a 12, tal com anaven quan es va suspendre, però es tracta d’una final en la qual pot passar qualsevol cosa i més sabent la qualitat que atresoren els dos jugadors que són especialistes en la modalitat de les tres parets. 

Per arribar a esta gran final, els jugadors han hagut d'eliminar rivals forts pel camí. D’una banda, Adrián de Museros accedia a la final després d’imposar-se a Adrián de Quart també al seu frontó, el de Xest, per un resultat de 27 a 41, en una partida en la qual va mostrar el seu bon estat de forma el de l’Horta Nord, un jugador que pareix que no passen els anys per ell. Adrián de Quart no va estar al seu millor nivell en l’edició d’enguany, un nivell que sí demostrà fa una setmana al III Trofeu de Mestres del Puig.

D’altra banda, Moro de Massalfassar va vèncer en l’altra semifinal Pasqual de la Pobla en una semifinal més igualada, però en la qual es va imposar en les dos partides, fins i tot fora de casa, on Pasqual no havia cedit cap punt en esta edició.

El jugador de Massalfassar duu un avantatge important i té moltes possibilitats de tancar la partida al seu favor, però en frontó no hi ha res escrit fins el final i la veterania d'Adrián també és un grau. 
 

Així començarà la partida, amb el marcador favorable per al Moro. Fotografia: Francesc Fort 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article