elmusa

Borbotó espera un cap de setmana replé de partides amb les finals de l’Edicom de Galotxa

En la màxima categoria, l’equip del Xiringuito Quart de les Valls es veurà les cares amb Ovocity Marquesat amb el dubte de la presència de Montesa en l’equip de Quart

Galotxa

Paco Durà / Borbotó.
 
Montesa s’ha lesionat en l’entrenament de l’equip de Quart, a la canxa de Borbotó, el mateix escenari de la final de la Copa Edicom de galotxa. El veterà jugador ha patit una xicoteta trencadura de l’abductor de la cama dreta, que molt probablement li impedirà disputar la final. Tot i això, Montesa diu que “provaré moments abans de la final i, si no em fa mal, jugaré. El metge m’ha dit que amb un fort embenat, si no tinc dolor, podria jugar, però no les tinc totes”.
 
Açò podria complicar les coses a l’equip del Xiringuito el Xato-Quart, mentre que Marquesat l’espera amb tots els efectius que han disputat la Copa.

Pau, Fernando, Sopetes II i el feridor Benja seran els que formen l’equip contra els de Quart, que si no juga Montesa, seran Àlex, el Xato, Juan Antonio i el feridor Bervis.
 

Equip de Quart de les Valls. Fotografia: Paco Durà 

Estos equips ja van disputar la final del trofeu El Corte Inglés, que va guanyar Quart, encara que les formacions eren distintes, perquè amb Marquesat jugava Gerardo II i en Quart, El Moro i Guillermo, que ara no poden per la normativa. La final serà a les 11 hores. I una hora abans, es disputarà la final de juvenils entre els equips de Beniparrell i Meliana.
 

Equip d'Ovocity Marquesat. Fotografia: CPV Marquesat 
 
Resta de finals d’altres categories
 
El quadre de les finals es completarà de la següent manera: dissabte, a les 15.30, final femenina Montserrat-Godelleta contra CPV Borbotó A. A les 16.30, final de 2a categoria, entre  Ajuntament Beniparrell B i CPV Meliana C. I a les 18 hores, final de 3a, CPV Les Valls B contra CPV Borbotó B.
 

Juvenils de Beniparrell i Meliana. Fotografia: FPV 

Finalment, el diumenge, a les 15.30, final de 4a entre CPV Tibi A i CPV Sollana B; i a les 16.30, final Independents: Ajuntament Massalfassar D contra Coop. Elèctrica Vinalesa B.
 

Tots els finalistes en la presentació. Fotografia: FPV  
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article