elmusa

Sella es classifica com a primer per a les semifinals del Circuit La Bolata

Sella es classifica com a primer per a les semifinals del Circuit La Bolata que es juguen a Orba este diumenge

Ratlles

PilotaVeu / Benidorm.

Fins ahir no es coneixien els encreuaments de semifinals al I Circuit a llargues La Bolata, ja que el passat cap de setmana es va haver de suspendre la partida entre Sella i Parcent a la meitat per les condicions climatològiques adverses. Sella i Parcent tenien pendent acabar la partida suspesa a Poble Nou per la pluja i esta “mitja” partida es va disputar ahir a Benidorm amb victòria per als de Sella per 10 a 7, fet que va propiciar que els de la Marina Baixa acabaren la lligueta en primera posició, mentre que Parcent finalitzava com a segon classificat.

Les semifinals es disputen aquest diumenge a Orba i, finalment, els encreuaments estan definits. La primera semifinal, anunciada a les 11.30 hores enfrontarà Sella, com a primers, amb la formació de Benimagrell, que eren els quarts. Així, l’equip composat per Màlia, Jordi, Jesús, Quico i Piripi es jugaran l’accés a la final davant l’equip format per Martínez, Mario, Juan, Raúl i Paco.

L’altra semifinal, que es reserva per a la jornada vespertina, a partir de les 15 hores, la disputaran els equips de Parcent, amb Àngel, Sacha, Adrià, Germán i Iván, i el de La Vila Joiosa, amb Jan, Giner, Toni Buades, Pedro Alexis i Jordi.

Es preveu una bonica jornada que començarà a partir de les 10 hores amb una partida juvenil entre els jugadors més destacats d’aquesta categoria i que han participat en la lliga de llargues, amb estes formacions: Lluís d’Agost, Sergio de Murla, Joan d’Orba, Navarro de Benidorm i Enric de València contra Vicent de Pedreguer, Àlex de Dènia, Toni de Sella, Paco de Benidorm i Feliu de Murla.

Els dos equips guanyadors disputaran la final el pròxim 18 de desembre a la ciutat d’Alacant.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article