Fem Pilota - Capçalera

Àlex, Alejandro i Rafa es proclamen campions de frontó Individual en la resta de categories

Frontó

PilotaVeu / Almussafes.

La jornada del dissabte acollia, al frontó d’Almussafes (Ribera Alta) les finals de les categories segona, tercera i, també, tercera entre setmana del Trofeu President de la Generalitat de frontó valencià.

Es registrava un bon ambient quan arrancava la final de tercera entre setmana, entre Rafa d’Alfara del Patriarca (l’Horta Nord) i Fermín de Massalfassar (l’Horta Nord). Els companys de club de Rafa donaven color a la final, que és va desenvolupar amb un domini prou clar de Rafa, ja que va anar per davant, en tot moment. Durant la lligueta regular, aquest enfrontament havia caigut dos voltes del costat de Fermín, però la final se l’emportava Rafa pel marcador de 41 a 22.

Acte seguit era el torn de la final de tercera categoria, però en este cas, de cap de setmana, on Alejandro de Quart i Pepe de Moixent (la Costera)  lluitaven pel títol. Pepe posava sense dubte les notes de qualitat de la vesprada, però s’imposava en la partida el físic d’Alejandro, més jove, que guanyava per 41 a 34, engrandint així les vitrines del CPV Quart de Poblet.

Tancava la vesprada la final de la segona categoria, que disputaven Andrés de Bugarra i Àlex del CPV Alfara d’Algímia (Camp de Morvedre). Va ser la millor final de la vetllada, amb dos jugadors de pegada i amb molt de físic, que van fer gaudir el nombrós públic assistent. La partida podria haver-la guanyat qualsevol dels dos jugadors, però a la fi, va ser Àlex qui va tindre un poc més de sort, qui s’emportava la final per 41 a 39. Cal destacar que Andrés quasi guanya en segona, després d’haver ascendit enguany a esta nova categoria, proclamant-se l’any passat campió en tercera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article