Fem Pilota - Capçalera

El feridor Bervis lidera la remuntada de Quart i passa a la final en la pròrroga

Galotxa

Paco Durà / Quart de les Valls.

Els aficionats locals han viscut una jornada tan emocionant que ningú no en recorda altra igual igual a Quart de les Valls.

L'equip el Xiringuito el Xato-Quart havia perdut a Massalfassar en l'anada de semifinals 70-20. Per tant, la remuntada era quasi un "miracle". Molt difícil, però no impossible. I això és el que han demostrat Montesa, el Xato, Àlex i el feridor Bervis, sobretot este últim, que ha sigut molt efectiu i que ha guanyat, com se sol dir, més de mitja partida.

Tant ha ferit que El Moro, Jorge, Ximo i el feridor Paco no han pogut a penes desplegar el seu joc. Entre l'encert del feridor, que ha trobat molt la reixa, i les dificultats innates del carrer, la partida ha sigut dominada pels de Quart, que han estat molt encertats. El Xato, Montesa i Àlex, per este ordre, han destacat molt i han complementat la brillant tasca del feridor.
 

El feridor Bervis, millor jugador de la partida. Fotografia: Paco Durà

Amb tot i això, al final hi ha hagut molta emoció perquè Quart tenia un avantatge de 60-15 i el joc següent l’han guanyat El Moro i els seus companys perquè els jugadors locals i la seua afició hagueren d’"apretar el cul" per aconseguir anivellar l'eliminatòria. Finalment, 70-20. 

Després la reballada ha donat pas a una pròrroga de tres jocs, moment en què l'ambient es podia tallar amb ganivet. Massalfassar ha triat ferir primer i Quart ha guanyat eixe joc i el següent, amb el consegüent deliri dels aficionats, que s'han abraçat als jugadors i l'alegria s'ha apoderat de tots, que no les tenien totes de poder passar a la final, cosa que ha sigut possible per molt poc, perquè davant tenien un gran rival, que hui s'ha quedat a un joc d'aconseguir l'objectiu.
 

Equip de Quart de les Valls. Fotografia: Paco Durà 

Ara, diumenge, dia 11, a la canxa de Borbotó, disputaran la final el Xato-Quart i Marquesat.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article