elmusa

Adrián de Museros i Moro de Massalfassar s’enfronten en una final inèdita a Almussafes

Frontó

PilotaVeu / Almussafes.

Adrián de Museros i Moro de Massalfassar s’enfronten demà al frontó d’Almussafes en la final de l’Individual de la màxima categoria a partir de les 11.30 en una partida que serà emesa per Levante TV. Abans, a les 10.30, obrirà boca la final de la primera categoria que mesurarà Cervera del CPV Alaquàs contra Christian del CPV Quart de Poblet.

Adrián de Museros i Moro de Massalfassar van fer valdre el resultat de l’anada en les semifinals, quan ambdós aconseguien un bon avantatge que els donava molta confiança per a afrontar les partides de tornada i així van aconseguir accedir a la final.

D’una banda, Adrián de Museros accedia a la final després d’imposar-se a Adrián de Quart també al seu frontó, el de Xest, per un resultat de 27 a 41, en una partida en la qual va mostrar el seu bon estat de forma el de l’Horta Nord, un jugador que pareix que no passen els anys per ell. Adrián de Quart no va estar al seu millor nivell en l’edició d’enguany, un nivell que sí demostrà fa una setmana al III Trofeu de Mestres del Puig.

D’altra banda, Moro de Massalfassar va vèncer en l’altra semifinal Pasqual de la Pobla en una semifinal més igualada, però en la qual es va imposar en les dos partides, fins i tot fora de casa, on Pasqual no havia cedit cap punt en esta edició.

Així, els dos finalistes arriben en un gran moment de forma. Un, el de Massalfassar, va derrotar el favorit Pasqual, i malgrat que duu només tres anys en el frontó, pareix que ja li ha agarrat la mesura. L’altre, el de Museros, ja ha jugat bastants finals durant la seua carrera esportiva i voldrà guanyar en una de les últimes finals que, probablement, jugarà.
 

Moro de Massalfassar durant la semifinal de l'Individual. Fotografia: Museu de la Pilota El Genovés.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article