Fem Pilota - Capçalera

Julio de Vinalesa guanya la final d’entre setmana del Trofeu President Generalitat de frontó

Frontó

Marta Meneu-Borja / Almussafes.
 
Julio del CPV Vinalesa ha estat campió de la primera categoria del trofeu President Generalitat 2016 de frontó després de guanyar la final per 41-28 contra Paco del CPV Meliana.
 
Després de la presentació de tots els finalistes del trofeu al saló de plens de l'Ajuntament d'Almussafes, ha tingut lloc la final de primera categoria d’entre setmana al frontó d'Almussafes amb Julio de Vinalesa de roig i Paco de Meliana de blau.
 
La partida ha començat molt igualada, amb cadascun dels jugadors arriscant i forçant errors a l'altre mitjançant colps ferms i dinàmics. El públic, entre el qual es trobava Puchol II, s'ha mostrat animat i atònit davant els punts que els jugadors s'esforçaven per guanyar. S'han pogut veure diversos traure de punt directe, canvis de ritme, colps impossibles arran de terra, rebots no molt ben parats i uns molt bons colps de bragueta.  Julio, amb un físic àgil i expedit, ha salvat alguns punts a rebolcons mentre Paco, amb colps herculis, intentava afeixugar el rival.
 
Julio ha començat guanyant i Paco ha sabut mantenir-se a l'aguait en tot moment. Cap a la meitat de l’encontre, Paco ha aconseguit avançar-s'hi, però l'esgotament psíquic s'ha fet sentir al pilotari vestit de blau, que finalment ha acabat fora de la partida mentre Julio feia punt rere punt fins a aconseguir els quaranta-u que li han atorgat la victòria. Ambdós s’han felicitat i han demostrat la bona esportivitat que caracteritza aquest esport.
 

Un dels quinzes de la final en què Paco està colpejant la pilota. Fotografia: CPV Meliana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article